Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerült teherbe...

Szerintetek sikerült teherbe esnem?

Figyelt kérdés
Július 17-én jött meg,25 napos a ciklusom, 28-án volt ovulációm. Július 21-től 31-ig 2 naponta voltunk együtt. Felfigyeltem néhány szokatlan tünetre: viszkető feszülő mellek, alhasi enyhe görcs / mint menstruáció előtt/ nagyon fáradékony lettem, és fáj a fejem + derekam. Augusztus 7-én kell tesztelnem. Szerintetek sikerülhetett? Férjem megjegyezte hisztis lettem.. :/ :D
2016. aug. 2. 21:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azért amit leírtál. Vérezgetsz egy kicsit, de nem is úgy mintha menstruálnál, meg a szokásos kísérő tünetek is elmaradnak, nem is teljesen a megfelelő időben stb..

Nekem akkor volt ehhez hasonló mikor fel volt borulva a hormonháztartásom. De mindenki más, lehet nálad nem az a gond, csak tipp volt. Viszont szerintem terhes se vagy, különben már valamit mutatott volna a teszt, pláne, hogy már egy hete "tüneteket produkálsz".

2016. aug. 9. 00:21
 22/23 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Elhiszem, hogy izgulsz. Az x-epil úgy tudom 25-ös erősségű, ilyen korán szerintem érdemesebb 10-sel próbálkozni, facelle, gabriel ( azt hiszem) és a one step is az.

Még ne keseredj el! Nekem one steppel volt 12. Dpon nagyon halvány reggeli pisiből, alig láttam.

Mindenképp tesztelj még!

Én tegnap csináltam délutáni vizeletből, bár nem nagyon pisiltem, 25-sel és az látszott, de én tegnapra nem vártam.

2016. aug. 9. 08:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Na teszteltél azóta?
2016. aug. 10. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!