Mennyi az esélye a terhességnek?
2 hete volt az utolsó menstruációm,tehát kb a napokban van/volt/lesz ovum.
A párommal naponta kétszer,háromszor szeretkezünk,nem a babaprojekt miatt,hanem az örömszerzés,és szerelem miatt. Múlthónapban döntöttük el,hogy belevágunk a családalapításba.
Nagyon szeretnénk már kisbabát mindketten,és annyira be vagyok zsongva,hogy máson se jár az eszem..
Allitolag nem jo ha ilyen gyakran van szex.nem lesz eleg eletkepes spermium.
Jobb ketnaponta ha babatbszeretnetek.a kozepido elott es a peteeres napjan.
De ez nem jelet semmit.ettol meg siman sikerulhetett.Nekunk is egy ilyen mozgalmas idoszakban sikerult a 3. Baba.
De ha most nem jott ossze,kov honapban probaljatok ezeken a napokon rittkabban szeretni egymast ;)
Sok sikert
A menzesz utan egy hettel van ALTALABAN a peteeres. Az 14.nap kb. Szoval serine mar volt.
1-2naponta legyetek csak egyutt.
En E vitamint ajanlom mind a kettotoknek. Parszaz ft 60db-os. Ne gorcsolj ra..
Köszi a válaszokat!
Nem igazán görcsölünk rá a babára,majd jön,ha szeretne. (Igaz,én már nagyon várom,de nem sietünk sehova)
A szexuális együttléteink mindig ilyen sűrűek,nem igazán szoktam figyelni,hogy mikor van peteérésem,de ezentúl akkor figyelek,és akkor ritkábban szeretkezünk.
Az E vitamin jó ötlet,kipróbáljuk,köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!