Elkezdtem szedni trimesztert. Most 28an. Volt egy nagyon gyenge barnazasom. Gondoltam megint megjön akkor nem. Masnap se. Tegnap kelett volna megjönni de még semmi. Hol faj mellem hol nem. Hol görsölök hol nem. Szerintetek mi lehet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 13:22
1/9 anonim válasza:
Mondjuk csinálni kellene egy tesztet nem? Sajnos nem látunk beléd! Sok sikert!
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet szebben is valaszt adni nem ...azèrt köszi :)
2016. aug. 2. 14:05
3/9 anonim válasza:
Attol szeded azt a vackot nem leszel terhes. De. Egy jo otlet tolem. Tesztelj egyet es megtudod. Ezek a vitamikon arra jok hogy elkoltod ra a penzed es semmit nem er. Jaaaaa. De meg valamite jo. Esetleg jol ossze zavarja a ciklusodat. Na szoval tesztre fel.
4/9 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet. Lehet az is hogy a hormonok szórakoznak. Valóban vigyázz arra hogy mit szedsz mert azok is okozhatjak. En a természetes alapanyagokból készült termékek híve vagyok.
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt az orvosom is ajanlotta meg elötte sok mindenkit meg kèrdeztem... viszont most szamoltam utana a dolgoknak:) mikor is voltunk együtt...stb... :) köszike a valaszt legalabb egy rendes valaszolo
2016. aug. 2. 15:28
6/9 anonim válasza:
Szerintem a trimeszter nem befolyàsolja a hormonokat hisz csak vitaminok ès nyomelemekkel van tele.Tesztelj bàtran;)ès ird meg az eredmènyt;)
7/9 A kérdező kommentje:
Még varok csütörtökig :) mindenkèpp meg írom:)
2016. aug. 2. 18:06
8/9 anonim válasza:
Többen is írták, hogy nem menstruáltak a trimeszter szedésekor, vagy vlakinek hamarabb jött meg, valaki csak barnázott. Én ezért nem mertem eljezdeni szedni. Csinálj egy tesztet hátha azon szerencsések közé tartozol akiknek segített teherbe esni.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom rem nem 😕 igazaból ugyan azok a tüneteim vannak multhét óta mintha meg akarna jönni.... csak azzal külömbözik h hol fajnak melleim hol nem meg ezek a gyenge görcsök i hol vannak hol nincs...pl most is igy estére elkezd fajni oldalt mellem meg gyengèn hasam... de semmi..meglatjuk...
2016. aug. 2. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!