Ki nem varja a napokban? Teszteltetek mar?
Sziasztok! Becsatlakozom :)
Ma vagyok 8.dpo-n , ez az első próbálkozós hónapunk, amióta tavaly szeptemberben volt 6 hetesen egy missed ab-om.
Mint utólag kiderült, pajzsmirigy alulműködés okozta.
Most lettek rendbetéve a dolgok, 1,2 a TSH-m.
Szurkálásokat érzek a jobb petefészkemben ,de ez akár PMS-
is lehet. De az éjszaka elég fura dolgot produkáltam , nem bírtam visszaaludni és elkezdtem bőgni minden ok nélkül :D Mondjuk az is lehet hogy ez már mensi előtti hiszti.
Én 10es rózsaszínkupakos Benu tesztet vettem.Nemvárt előtti napon erős pozi lett.
4es
Kedves Kérdező!
Gratulálok, boldog babavárást :) 33-as voltam :)
Hát, ha pontos a ciklusod, akkor elég kevéske az esélye. Megmondom őszintén én még sose lettem így terhes, pedig mi a ciklus 2. felében mikor már tudom, hogy túl vagyok a peteérésen (szoktam érezni petefészek fájdalmat) már nem védekezünk. Csak akkor lettem terhes, mikor már terveztük is a babát, és egyáltalán nem védekeztünk, és akkor elsőre sikerült is mindkét alkalommal.
Akkor egyszer voltatok csak együtt? A ciklus közepe tájékán, pontosabban a következő menzesz esedékessége előtt kb. 14 nappal történik az ovuláció, ez 28 napos ciklus esetén a 14. nap. Persze ki eltérés lehet. Ebben az időszakban kellene belehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!