Az szerintetek gond hogy ovukor nem tapasztalok átlátszó-nyúlós nyákot soha?
Szia!
Sajnos nekem sem szokott átlátszós nyákom lenni,úgyhogy engem is érdekelne ez a kérdés!!
Szia(sztok).
Nekem általában volt tojásfehérjés folyásom ovukor. Majd clostit szedtem és a következő hónapban semmilyen nyákom nem volt se pé-kor sem menzi előtt (ami nem is jött...) és mégis már 6,5 hónapos a lányom! :)
Szóval nem biztos hogy van nyák és ettől még sikerülhet a baba-mint nálunk!
Drukkolok!
Kedves utolsó! Hol sikerült málnaalevél teát venned? És átlátszó-nyúlós nyákod is termelődött? Baba sikerült?
Köszi a válaszokat!
Szia!Az első válaszoló vagyok!Mi 3 hónapja próbálkozunk még csak,aktívabban 2 hónapja!De sajna még semmi!
Igazából Én érzem mikor van peteérésem,mert olyan érzésem van,mint amikor petefészek gyulladásom olt (fél évig)!De hiába akciózunk semmi!!Nekem sincs folyásom akkor!!
És Ti???Mióta próbálkoztok???
Kedves "málnalevél-teás"! Köszönöm az infót és gratulálok a babához, kicsit irigyellek :) venni fogok én is. Boldog babavárást!
Kedves "3hó-ja próbálkozó"! Te ne aggódj a statisztikák szerint is ha mindkét fél 100% oké testileg-lelkileg akkor is fél éven belül sikerül a terhesség. Nekünk ez volt már a 8-ik hónap de a páromnak gyógyszeres támogatás kellett és 5 hónap után mentünk spermavizsgálatra és a bogyó 3havi kúra... Tehát most már elméletileg össze kell jönnie csak én nem tapasztalom a nyúlós nyákot és ezért kérdeztem. De kipróbálom a málalevél teát. Más is írta már hogy azt fogyasztva sokkal egyértelműbb lett a nyákja és az ovu tesztje is. Ha van kérdésed írj, akár privit is! És te ne csüggedj ez még nem sok idő! Kitartás!
Első válaszoló vagyok a három hós!Igazából Én nem csüggedek!Nem hőmérőzök,nem ouvtesztelek nem iszom semmiféle palástfű-cickafark-málnalevél teát!Én teljesen rábízom magam a természetre!Nem kesergek még,hisz olyan sokakat olvasok,akinek évek után jön össze a baba vagy így vagy úgy!Szóval Én amúgy is tudtam,hogy nemem nem lesz könnyű teherbe esnem,mert soha nem voltam szerencsés!
De mindegy!!
Szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!