Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg igaz ha 2 egynemű...

Tényleg igaz ha 2 egynemű gyereke van egy párnak, akkor a 3. Babát már lehet befolyásolni?

Figyelt kérdés
Ugye a neme befolyásolása nem törvényes,de azt hallottam akinek 2 egynemű gyereke van,nekik megcsinálják!Igaz ez?
2010. ápr. 17. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én ilyet soha életemben nem hallottam. Mégis hogyan csinálnák ezt? Komolyan érdekel, mert fogalmam sincs, hogy hogyan szabályozzák, hogy másik nemű gyereke legyen, te hol olvastál erről?
2010. ápr. 17. 17:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát lombik programmal nem lehet?Ismerősőm mondta,mert tesóméknak 2 kislánya van...vagyis már három és a bátyám akar még egy babaát,h legyen fia...de én neki is megmondtam,h picit morbid h addig szüljön a sógornőm még fiú nem lesz?!Ez olyan mint ha romák lennénk,azok szaporodnak így!:)

Mellesleg megjegyzem,a párom meg a tesóm a legifjabb férfi a családba,vagyis volt,mert 3 hós a fiúnk!:)Mki nagyon örült h megtört a jég,mert a mi családunkba 4 kislány van(nekünk is az az első) páromékéba meg ismét 4,a mi kislányunkka együtt 5:)Szóval 8 lány után lett fiú!:)

2010. ápr. 17. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
lombikbébivel sem lehet befolyásolni a baba nemét. Az a hímivarsejttől függ, hogy milyen kromoszómát ad a másoláshoz x-et vagy y-t. (A nő mindig xx) A természet ezt jól kitalálta és próbál igazságos lenni :)
2010. ápr. 17. 18:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerencsére velünk igazságos volt,hisz kislány aztán fiúnk lett!Anyuék velünk szint úgy szerencsések voltak,de tesómék:)

Amúgy hallottam h attól is függ h peteéréskor,vagy előtte szeretkeznek...

2010. ápr. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!