Nem védekeztünk a barátommal mennyi az esélye, hogy teherbe esek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sose használtunk a három hónap alatt mióta elkezdtünk szeretkezni óvszert sem tabletát(nem én akartam így ő nem hajlandó óvszert használni)de nem élvezett belém és eddig nem estem teherbe.Azonban tegnap belém élvezett nem akarta gyorsan történt.4-5napja múlt el a menstruációm sok az esélye?Nem akarok babát soha többet nem leszek ilyen felelőtlen a gyomrom össze van szorulva a félelemben anyám nem ad pénzt esemény utáni tabbletára a barátomnak sincs most pénze nemtudok honnan szerezni nagyon félek nem akarok az lenni.Gondolkoztam az abortuszon de attól is félek ah fogalmam sincs mi legyen félek.2016. júl. 28. 14:17
11/15 anonim válasza:
Amúgy hány éve vagy kérdező? Nagyon gyerek lehetsz még...
13/15 anonim válasza:
Az abortusz sokkal többe kerül mint 6000 Ft, a gyereknevelés meg még többe...
HA nem védekeztek előbb-utóbb terhes leszel. Mi az hogy nem akar óvszert húzni? GYereket akar?
Legalább tablettát írass akkor ha nem akarsz gyereket...
14/15 anonim válasza:
Remélem hogy kamu a kérdés mert az ilyen szerencsétlen hülyének nem kéne szaporodnia. Most komolyan. Nem ad anyád vagy apád 6 ezer forintot arra hogy ne legyél terhes? Az is jó szülő lehet. De mindegy. A másik meg az hogy milyen pasi az akinek nincs pénze gumira mert tuti azért nem használt soha. Akkor nem kell b..szni. Ennyi.
Ti egyébként ősi indiából származtok? Mert a kérdésből az jön le és akkor már értek mindent.
15/15 anonim válasza:
Na, már ez az oldal se a régi. Már csütörtök van, és csak most botlok bele a harmadik ilyen kérdésbe a héten.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!