Ritka lánynevek? Kinek mi tetszik?
Figyelt kérdés
(Ne pontozza le senki a masikat azert,mert esetleg szamara az a nev nem szep,ez mindenkinel egyeni)2016. júl. 27. 10:31
11/20 anonim válasza:
Lányon Lorena, én rajta kívül még nem hallottam hogy így hívnának valakit. (A 2. neve Filippa, szintén nem hallottam)
Ha a màsodik baba lány lett volna nagyon szerettem volna Enna Dáriának elnevezni (a 2. nevet csak azért kapta volna mert a Dása a kedvenc lány nevem, de ilyen formában nem anyakönyveztethető)
De a Pilár is nagyon tetszik
12/20 anonim válasza:
Eliza, Mira, Milla, Mirella, Odett Nekem mondjuk az Eliza tetszik nagyon.. 16 hkm
14/20 anonim válasza:
Mikolt tetszik nagyon. Micinek, Miminek becézve.
17/20 anonim válasza:
Felícia, Dára
De a 'hagyományos' női nevek is ritkának számítának majd a mostani gyerekeknél...
19/20 anonim válasza:
Hajnal, Léna, Júlia tetszenek, de a férjemnek nem. Fiú névnek a Pável tetszik, de nem tudom hogy adható-e Magyarországon. Mondjuk mindegy, mert ez sem tetszik a férjemnek. Egy lányunk van, a férjem választotta neki az Édua nevet. Neki a lánynak közül a Gyöngyvér és a Luna tetszik, fiú pedig Kötöny és Kipcsa. Hát, nem egyezik azizlésünk.
20/20 A kérdező kommentje:
Vegul sikerult olyan nevet talalnunk a ferjemmel ami mind a kettonknek tetszik :)
Arra jutottunk,hogy Hanka lesz a masodik kicsi lanyunk! :)
De koszonom a kommenteket mindenkinek :)
2016. júl. 30. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!