Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció ellenére baba?

Menstruáció ellenére baba?

Figyelt kérdés
Hogy lehetséges h nemrég volt meg a havim, konkrétan multheten múlt el és most meg (este 8-kor) teszteltem és halvány pozi tesztem van...
2016. júl. 25. 20:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mit takar a kémiai terhesség?

Ez total véletlen volt, vagyis azóta h elvetéltem 2x nem védekeztünk, no meg arról nem is beszélve h elvileg nehezen eshetek teherbe. Mondja a dokim és kivizsgálás ...

Amugy minden oke velem, a dokik szerint probalkozhatunk tovább. De nem gondoltam h ennyire hamar újra babás leszek...

2016. júl. 25. 21:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen ez teljesen pozi. Orvoshoz mennek foleg elozmenyek vegett.:)
2016. júl. 25. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:

KemiaI terhesseg amikor megfogan de megis megjon (elhal) es utana is jelen van a hcg hormon esetleg napokig.

Megfogant, elkezdett beagyazodni, temrelodott egy kevesHcG, kimutathato teszttel es vervetellel, uhval nem, makd vmi miatt abbamarad a fejlodes es felszivodik aztan megjon a menstruacio.

2016. júl. 25. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Lehet hogy peteérésed volt. Az lh hormon is elszínezi. Ahogy a hcg is az ovulációs (lh) tesztet.
2016. júl. 25. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
csinalj meg egy tesztet , es lassd az milyen lesz :) es menj el orvoshoz nezd meg mi a gond :) milyen tuneteid vannak ?
2016. júl. 26. 06:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező halvány de azért ott van. Néhány nap múlva ismételd a tesztet. Drukkolok.
2016. júl. 26. 07:45
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

Én azt gondolom, hogy inkább a peteérésedet jelezte a teszt .

Csinálj holnap egy tesztet.

Ha negatív akkor nekem lett igazam.

Ha pozi akkor ritka :)

2016. júl. 26. 09:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Csinaltam ma reggel egyet és negatív. Van itthon amugy ovulacios tesztem is :) tegnap nemsokkal miután a tesztet csináltam elöntött a nedv :D jól kiakaszt most ez az egész...

Amugy tünetem az éhségérzet, derékfájás. Nálam az elsőnél is így kezdődött

2016. júl. 26. 10:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Ma írtam ki egy kérdést, nekem az ovu tesztem szerintem pár nap múlva pozitív lesz, viszont ma csak a 6. ciklusnapon vagyok 35 napos ciklusokkal.. Volt 21-én egy nagyon halvány pozi terhességi tesztem, lehet h kémiai terhesség és még van hcg-m, azért mutat valamit az lh teszt vajon? Választ még nem kaptam.. most vagy mensi ellenére terhes vagyok, bár terhességi teszte nem csináltam ma, vagy máris köv. ovu lenne??

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. júl. 26. 14:57
 20/20 A kérdező kommentje:

Nekem is fura h már most ovulációm lenne... elvileg csak a jovohet folyamán kellene h legyen.

Nekem is megvolt a bajom,viszont 3 napig tartott, a mennyiség mondhatni normális volt. Ma este csinalok egy ovulacios tesztet mert most már kíváncsi vagyok h tenyleg az van e... múlt hónapban vetéltem el, uh-t csinaltak, nem maradt bennem a baba, sőt... viszont láttam miutan véreztem..

Ahogy kiszamoltam, pont a legtermékenyebb napokon voltunk együtt a párommal, aztán jöttek apró tünetek és egy halvány pozi teszt este 8-kor.. ma reggel viszont negatív, tüneteim viszont vannak, igaz az éhségérzet, de az első babánál is így kezdődött.. igaz most nem keringet a sírás miatta :D

2016. júl. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!