Menstruáció ellenére baba?
Mit takar a kémiai terhesség?
Ez total véletlen volt, vagyis azóta h elvetéltem 2x nem védekeztünk, no meg arról nem is beszélve h elvileg nehezen eshetek teherbe. Mondja a dokim és kivizsgálás ...
Amugy minden oke velem, a dokik szerint probalkozhatunk tovább. De nem gondoltam h ennyire hamar újra babás leszek...
KemiaI terhesseg amikor megfogan de megis megjon (elhal) es utana is jelen van a hcg hormon esetleg napokig.
Megfogant, elkezdett beagyazodni, temrelodott egy kevesHcG, kimutathato teszttel es vervetellel, uhval nem, makd vmi miatt abbamarad a fejlodes es felszivodik aztan megjon a menstruacio.
Én azt gondolom, hogy inkább a peteérésedet jelezte a teszt .
Csinálj holnap egy tesztet.
Ha negatív akkor nekem lett igazam.
Ha pozi akkor ritka :)
Csinaltam ma reggel egyet és negatív. Van itthon amugy ovulacios tesztem is :) tegnap nemsokkal miután a tesztet csináltam elöntött a nedv :D jól kiakaszt most ez az egész...
Amugy tünetem az éhségérzet, derékfájás. Nálam az elsőnél is így kezdődött
Ma írtam ki egy kérdést, nekem az ovu tesztem szerintem pár nap múlva pozitív lesz, viszont ma csak a 6. ciklusnapon vagyok 35 napos ciklusokkal.. Volt 21-én egy nagyon halvány pozi terhességi tesztem, lehet h kémiai terhesség és még van hcg-m, azért mutat valamit az lh teszt vajon? Választ még nem kaptam.. most vagy mensi ellenére terhes vagyok, bár terhességi teszte nem csináltam ma, vagy máris köv. ovu lenne??
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nekem is fura h már most ovulációm lenne... elvileg csak a jovohet folyamán kellene h legyen.
Nekem is megvolt a bajom,viszont 3 napig tartott, a mennyiség mondhatni normális volt. Ma este csinalok egy ovulacios tesztet mert most már kíváncsi vagyok h tenyleg az van e... múlt hónapban vetéltem el, uh-t csinaltak, nem maradt bennem a baba, sőt... viszont láttam miutan véreztem..
Ahogy kiszamoltam, pont a legtermékenyebb napokon voltunk együtt a párommal, aztán jöttek apró tünetek és egy halvány pozi teszt este 8-kor.. ma reggel viszont negatív, tüneteim viszont vannak, igaz az éhségérzet, de az első babánál is így kezdődött.. igaz most nem keringet a sírás miatta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!