Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség lenne? Máris?

Terhesség lenne? Máris?

Figyelt kérdés
2 napja szexeltem a párommal, ma kalkuláltam és akkor volt ovulációm is. Ma elkezdtem folyni, lehet, hogy már megtermékenyűlt? Vagy beágyazódott?

2016. júl. 25. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
A beágyazódáshoz nem kell 2 hét.Pár nap alatt megtörténik,ha két hét kellene ehez akkor abból méhen kívüli terhesség lesz.Az első tesztet 10 nap múlva próbáld meg predictor early amely a menszi előtt 6 nappal már jelzi .
2016. júl. 25. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolso te tenyleg ilyen ostoba vagy???

2 het kell a folyamathoz!!!

2016. júl. 25. 21:16
 13/19 anonim ***** válasza:
12%
Teljesen igaza van a #11 esnek! A beágyazódás elkezdődhet akár a fogantatás utáni 5. napon is! Onnan eltart még kb 5 napig a folyamat, amíg beágyazódik a megtermékenyített petesejt! A teszt nekem már a 9 dpon pozitív lett! Egyáltalán nem mondott ostobaságot! Kérdező, ovuláció előtt megnő a hüvelyváladék mennyisége. Valószínűleg még most lesz ovulációd.
2016. júl. 26. 16:52
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Mind a ket orvosom 10-14napot mondott a beagyazodasra +vandorlasra osszesen..

Es mindenhol ezt irjak! Amit ti irtok BIOLOGIA keptelenseg h 6nap alatt ez vegbe menjen.. hagyjuk mar.:D... biztos itt lòg majd egy orvos, es nogyogyasz biztos nemvagy.. ezert irsz hulyesegeket.

2016. júl. 26. 17:34
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

Kedves utolso.

Nem ovulaciorol van szo.:)

Beagyazodasrol. A peteeres termeszeten egyenfuggo. Arrol ment a "vita", hogy vki azt irta, hogy 6nap. Eleg a beagyazodashoz..es nem. Kell a.14nap. Meghogy ovutol szamitva 6nap mulva kimutatja egy teszt a terhesseget.. kozben az meg letre sem jott!! Ezt hurrogtuk le

2016. júl. 26. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
Pontosan azt irtam, hogy kb 10 nap alatt fejeződik be! De max 12. Ez egy folyamat. Attól még elkezdődhet a 6.napon, de csak napok múlva fejeződik be! A hcg pedig a beágyazódás kezdetétől kezd termelődni, és pár nap még kell ahhoz, hogy elérje azt a szintet amit a teszt már kimutat. Nekem pl tuti 7-én volt ovum, és 16-án már halvány pozitív volt a teszt.
2016. júl. 27. 06:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj #16-os, de akárhogy olvasok vissza, akkor sem látok olyat írva senkitől, hogy 6 nap alatt végbemegy a beágyazódás, meg olyat sem, hogy 6 nap alatt kimutatja a teszt. Na most akkor ezek szerint vagy én vagyok vak, vagy te nem tudod értelmezni az olvasottakat. Egyébként az tény, hogy 14 napot szoktak javasolni a teszteléshez, mert akkor általában üár biztos eredményt mutat! De ettől függetlenül simán kimutathatja hamarabb is!
2016. júl. 27. 07:02
 18/19 anonim ***** válasza:

17# nem hiszem h neked irtunk, hanem erre.:

1 2

"A beágyazódáshoz nem kell 2 hét.Pár nap alatt megtörténik,ha két hét kellene ehez akkor abból méhen kívüli terhesség lesz.Az első tesztet 10 nap múlva próbáld meg predictor early amely a menszi előtt 6 nappal már jelzi ."

Attol h elindult a folyamat meg NINCS Hcg hormon jelen, ahhoz kialakult TERHESSEG kell.. nem viccbol ajanlott akkor tesztelni amikor mar kesik esetleg elotte 1-2nappal maximum.

Es nem viccbol kaptam kezelest h elobb legyen peteeresem.akarhanyszor megfogant volna megjott nemvolt eleg 10nap az ovu es menzeszem kozott. 4kemiai terhessegem volt (amirol tudok)

2016. júl. 27. 12:30
 19/19 anonim ***** válasza:
jaja 2 nap alatt igen máris terhes vagy.
2016. júl. 27. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!