Petras020 kérdése:
Mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
Június 23-án vettem be az "utolsó" gyógyszert, jött a 7 napos szünet,27-én megjött,30-án vettem be a következő adag gyógyszert.11 tabletta fogyott el, a 12. tabletta már nem. Július 16-án megjött 2napra, majd 20-án volt az együttlét. Mennyi az esélye a teherbeesésnek?2016. júl. 25. 15:39
1/4 anonim válasza:
Százalékot nem lehet mondani, vagy igen, vagy nem. Van, aki egy tabletta kihagyása miatt teherbe esik, de olyan is van, akinek gyógyszerrel kell beindítani a peteérését fogamzásgátló után. De miért hagytál félbe egy levelet?
2/4 A kérdező kommentje:
Akkora fogalmazódott meg 100%ig a gondolat.
2016. júl. 25. 15:53
3/4 anonim válasza:
Milyen gondolat? Hogy babát szeretnétek? Akkor is végig kellett volna szedni az utolsó levelet, ez nem C vitamin, hogy gondolok egyet és holnaptól mégsem szedem. Jól meg lehet zavarni a ciklust egy ilyen húzással. Egyébként valószínűleg nem elég vastag a méhnyálkahártya a beágyazódáshoz. Gyógyszer mellett eleve nem vastagszik meg annyira, te meg bő két hétre az egyik megvonásos vérzés után csináltál egy újabb megvonásos vérzést. Meg hát ugye ki tudja, hogy mikor lesz peteérés.
Ha vissza lehetne menni az időbe, azt javasolnám, hogy szedd végig az utolsó levelet és kezdj el E vitamint szedni, hogy felturbózd a gyógyszerrel levékonyított nyálkahártyát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazából nem kioktatást kértem, csak egy kis segítséget, hogy ilyenkor mi a helyzet. De azért köszönöm 😊
2016. júl. 25. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!