Peppuh kérdése:
Ki nem várja Augusztus 6. -a körül (re)? Valakinek valami koraitünet, vagy valami?
Figyelt kérdés
9.-en múlt el,és 22.volt peteérésem.22.-e előtt együtt voltunk párommal minden nap 3napig de 22.-én nem...es 23.án megint..sikerülhet igy a babó?.picit mintha a jobb oldalt a méhemnél tompa kis szurkálást éreznék.olyan furii érzés..Mit Jelenthet ??2016. júl. 25. 10:33
41/45 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet,negatív lett megint..ugyhogy irány a dokii..mert nem is jött meg sem..:/
2016. aug. 12. 08:11
43/45 A kérdező kommentje:
Hat vegul 12.en megjott..ossze vissza van mar meg 2.honapja..juni 14 juli9 es aug 12 akk az ovum mikor lehet? Juniba tuti 28.an volt,akk sikerult is a babo csak korai vetelesem volt..akk lehetseges h hiaba van ossze vissza a menzi de az ovu napja nem valtozik?
2016. aug. 20. 19:14
44/45 anonim válasza:
Hat, szerintem menj el dokihoz, es kerj uh-s tuszoeres figyelest, siman meg tudja mondani kb mikor van ovud. Megméri ultrahangon mekkora a tuszo, stb...
45/45 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. aug. 22. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!