Peppuh kérdése:
Ki nem várja Augusztus 6. -a körül (re)? Valakinek valami
koraitünet, vagy valami?
Szia tarathorton! Gondolom nem ez a megszokott menzi előtti fájdalom nálad. Akkor mitől lehet hogy most ilyen erőteljes. Sajnálom egyébként. Majd írj hogy mi lett.
Nekem minden ugyanolyan mint szokott, ezért nem reménykedek túlzottan. ( na azért egy kicsit még igen...sajnos)
2016. aug. 2. 06:14
22/45 A kérdező kommentje:
Szia Tarathorton!Nem akarlak elkeseríteni,de Múlt hónap előtt nekem ugyan igy volt egy spontán vetélésem..annyira görcsöltem napokon keresztül hogy aludni sem tudtam..nekemis volt folyásom..aztan 5nappal a nem várt előtt megjött iszonyúan görcsöltem..szinten az a mintha kést forgatnának bennem fájdalom volt..Jobbulast..és várjuk a fejleményeket
Hat, megjott delben, 2 nappal hamarabb, ugyhogy akarmi is volt ez mar, most igy tortent. De mar tegnap este sejtettem, hogy mensi lesz. Ti hogy alltok?
2016. aug. 2. 15:22
24/45 A kérdező kommentje:
Én 6.-ára nem várom..semmi tünet..igazából csak puffadok fáradt vagyok fejem faj..de semmi mell feszülés has szurka vagy akármi..ugyhogy most már nemtudom hogy mi újság..:/ :)
Hahó mindenki! Én holnapra nem várom. Ma reggel mégsem csináltam tesztet. Nem volt kedvem, időm, meg úgy érzem úgyis negatív lett volna.. Fáj a pocim, holnap délelőtt sztem meg fog jönni, ahogy szokott. Lelkem mélyén még reménykedek azért. Ha reggel lesz hozzá lelkierőm (meg időm) ellövök egy tesztet. Annak már mutatnia kellene valamit, ugye?
Tarathorton sajnálom hogy így alakult, kívánom hogy kövi hónapban sikerrel járjatok. :)
Kérdező neked még megy a drukk!
2016. aug. 3. 18:30
Ja és palástfű voltam :) ( ma ittam az uccsó bögrét)
2016. aug. 3. 18:37
27/45 A kérdező kommentje:
Összejön Palást fű:) ne aggódj :) lehet a tea miatt érzed azt hogy faj a hasiid..köszönöm a drukkot :) én is szorítok magamnak bár napról napra egyre idegesebb vagyok..mindenen kiakadok..
Hat en jovo heten megyek dokihoz, ugyanis nemhiaba gorcsoltem annyira, szerintem felfaztam, vagy valami gyulladasom tutira van, annyira szur, nyom a bal petefeszkemnel....
2016. aug. 4. 22:53
Jobbulást tarathorton, remélem azért semmi komoly!
Tegnap hajnalban csináltam tesztet, negatív lett. De egész nap nem jött meg, pedig pontosan szokott. Ma reggelre viszont barnás folyásom lett, nem kevés. Szóval tuti menzi lesz. Csak szerintem a tea tolta ki. ( utólag olvastam, hogy szokott ilyet, mivel vérzéscsillapító hatása van) Szóval ennyi. Kövi ciklusban (ebben) kipróbálom az ovu tesztet, hátha. De a tea ennyi volt, csak félrevezet itt engem...
Palástfű voltam, de inkább mostmár csak Timi.
2016. aug. 5. 04:57
Szerintem a cickafarkfű és a palástfű meg málnalevél és társai a normál működésű peteérést és a tüszőrepedést eléggé megkavarja. Ezeket a teákat olyanoknak kellene inni, akiknek nincs normális petefészek működésük, hidd el csak megzavarja a ciklusodat ha nagyobb dózisban elkezded adagolni. A cickafarkfű készítmények ráadásul cisztásodást is okozhatnak ha panaszmentesen fogyasztjuk...ezt egyszer a nőgyógyászom mondta, amikor ezzel akartam próbálkozni. :(
2016. aug. 5. 11:32
Kapcsolódó kérdések: