Ki nem várja Augusztus 6. -a körül (re)? Valakinek valami koraitünet, vagy valami?
Jó reggelt! :) Igazából nekem sem megy a gondolatelterelés...Állandóan eszemben van. De tüneteket nem figyelek magamon, mert az még lehetetlen.
Ma szabadnapos vagyok, megyünk párommal fagyizni, tollasozni, napozni, stb. Igyekszem jól érezni magam, mást már nem tehetünk. ;)
Majd ahogy közeledik aug 4. (neked 6) biztos izgibb lesz a helyzet. Addig is kitartást! Viszont szívesen olvasok másokat addig is, akik hasonló helyzetben vannak. Én is akartam egy ilyen kérdést kiírni. :)
'Palástfű'
Jóreggelt nekedis :)
Igen ez jól hangzik talán pár órára eltudod terelni a figyelmedet..Nekem a párom sajnos dolgozik..azthiszem 1.-je körül lesz szabad..de még az sem biztos..Enis szoktam olvasgatni..csak sajnos telefonról vagyok folyton fent mert tegnap beadta a kulcsot a számítógép..és nehezebben talalok olyat amit pdf-be letudok tölteni.. Próbálom a házimunkával lekötni magam meg hasonlók...de igyis elég nehéz..varom a 6.at... :)
Sziasztok. Én is jól vagyok. Szorgalmasan iszogatom a teámat, remélem van értelme. Meg nagyon reménykedek, de még egy hét hogy kiderüljön.
Szorítok mindenkinek! Valószínűleg aug elején beindul itt az élet. Ha van fejlemény jövök. Ti is írjatok majd.
'Palástfű'
Sziasztok! Mi újság?
Nekem kezd fájdogálni a pocim, ahogy szokott pár nappal menzesz előtt.. Nagyon meg lennék lepve ha nem jönne meg 4én. Sajnos. :( De 3án reggel csinálok egy tesztet, aztán majd csak ha nem jön meg.
Veletek mizu?
'A palástfüves nemnormális álmodozós, beleélős...'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!