Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Augusztus 6. -a...

Peppuh kérdése:

Ki nem várja Augusztus 6. -a körül (re)? Valakinek valami koraitünet, vagy valami?

Figyelt kérdés
9.-en múlt el,és 22.volt peteérésem.22.-e előtt együtt voltunk párommal minden nap 3napig de 22.-én nem...es 23.án megint..sikerülhet igy a babó?.picit mintha a jobb oldalt a méhemnél tompa kis szurkálást éreznék.olyan furii érzés..Mit Jelenthet ??
2016. júl. 25. 10:33
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Nehéz ez a várakozás..te mivel tereled el a gondolataidat?
2016. júl. 26. 00:54
 12/45 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! :) Igazából nekem sem megy a gondolatelterelés...Állandóan eszemben van. De tüneteket nem figyelek magamon, mert az még lehetetlen.

Ma szabadnapos vagyok, megyünk párommal fagyizni, tollasozni, napozni, stb. Igyekszem jól érezni magam, mást már nem tehetünk. ;)

Majd ahogy közeledik aug 4. (neked 6) biztos izgibb lesz a helyzet. Addig is kitartást! Viszont szívesen olvasok másokat addig is, akik hasonló helyzetben vannak. Én is akartam egy ilyen kérdést kiírni. :)

'Palástfű'

2016. júl. 26. 07:30
 13/45 A kérdező kommentje:

Jóreggelt nekedis :)

Igen ez jól hangzik talán pár órára eltudod terelni a figyelmedet..Nekem a párom sajnos dolgozik..azthiszem 1.-je körül lesz szabad..de még az sem biztos..Enis szoktam olvasgatni..csak sajnos telefonról vagyok folyton fent mert tegnap beadta a kulcsot a számítógép..és nehezebben talalok olyat amit pdf-be letudok tölteni.. Próbálom a házimunkával lekötni magam meg hasonlók...de igyis elég nehéz..varom a 6.at... :)

2016. júl. 26. 09:41
 14/45 A kérdező kommentje:
Valakii?? :)
2016. júl. 28. 11:02
 15/45 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom. Tegnap nagyon rossz volt mindenem, de szerintem a front miatt. Mára tök jól vagyok, igaz eddig sem volt semmi, talán a mensi szerű kis görcsök. De szerintem nem szabad igy figyelgetni magunkat, mert az agy simán becsapja az embert, ilyenkor többet képzel oda, mint ami valójában. 😊 Tudom, mert voltam már megőrülve aztán jött a csalódás. Nem szabad ennyit foglalkozni ezzel kedves kérdező. Hidd el előbb utóbb lesz babád 😊 Én drukkolok!
2016. júl. 28. 11:56
 16/45 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy kedves utolsó..neved nem jegyeztem meg bocsii...talan igazad lehet:) nemszabad annyira figyelni minden kis rezzenést :) eniis drukk mindenkinek
2016. júl. 28. 19:31
 17/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én is jól vagyok. Szorgalmasan iszogatom a teámat, remélem van értelme. Meg nagyon reménykedek, de még egy hét hogy kiderüljön.

Szorítok mindenkinek! Valószínűleg aug elején beindul itt az élet. Ha van fejlemény jövök. Ti is írjatok majd.

'Palástfű'

2016. júl. 28. 20:06
 18/45 A kérdező kommentje:
Kedves "Palástfű" Mindenképp irni fogunk..legálabb is én biztosan ..:) nagyon lassan telnek a napok..nagyon türelmetlen vagyok..Szorítok mindenkinek és várom fejleményeiteket:) puszi :* :*
2016. júl. 29. 01:38
 19/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi újság?

Nekem kezd fájdogálni a pocim, ahogy szokott pár nappal menzesz előtt.. Nagyon meg lennék lepve ha nem jönne meg 4én. Sajnos. :( De 3án reggel csinálok egy tesztet, aztán majd csak ha nem jön meg.

Veletek mizu?

'A palástfüves nemnormális álmodozós, beleélős...'

2016. aug. 1. 17:12
 20/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hat, az igazsag az, hogy nekem pentek este kezdodott egy eros alhasi fajdalom, nem tudtam mihez hasonlitani, este ugy begorcsoltem, hogy nagyon eros gyogyszerrel mult csak el, szombaton pedig egesz nap mintha kest forgattak volna bennem. Azota minden este puffadok, es mensis gorcseim vannak es folyasom is van. Ezt mar nem lehet bekepzelesnek mondani mert sajnos nagyon is valos fajdalom. 😔 szerintem holnap reggel meg fog jonni... 😊 Oszinten, mar nem bannam, csak mulna el ez hulye puffadas, mert rendszeresen jarok futni de a puffadas miatt ez most nem megy. Drukkolok azert mindenkinek! 😊
2016. aug. 1. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!