Annamáriaglász kérdése:
Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
kissé duzzadtabb méh anteflexioban szab.környezetbe ép hámmal fedett portio. norm.fluor. uh: uterusba 9mmes endometrium, felritikulás nem láthato!! ez volt ma kedden megyek vissza uhra2016. júl. 21. 21:09
1/19 anonim válasza:
Reménykedhetsz bizonyára. A kérdésedből csak ennyit értettem ne haragudj! :D
2/19 anonim válasza:
#1 vagyok. Ha van kedved leírhatod egy laikusab olvasónak is, érthetően hátha tudok segíteni! De kitartást még minden jót!
3/19 A kérdező kommentje:
ma voltam orvosnál ez állt a leleten. terhességre gondoltam hogy reménykedhetek-e hogy terhes vagyok?
2016. júl. 21. 21:34
4/19 anonim válasza:
Igen. Van esely ra. De muszaj lesz kivarnod. Felritkulas ha lenne akkor sem jelentene onmagaban semmit
Az menzesz elott is van sokszor.
5/19 anonim válasza:
Uterus=méh. Endometrium=méhnyálkahártya. A méhnyálkahártya 9 mm. (Terhességhez ez sajnos, vékony) Felritkulást (ami beágyazodásra utalhat) az orvos nem lát. Sajnálon, de amit én laikusként értek, azok alapján az orvos terhességre utaló jelet nem lát. Késik már.
6/19 anonim válasza:
Bocsi, ez kérdés akart lenni: késik már?
7/19 A kérdező kommentje:
2án meg jött 1 napig tartott, +3napig 1 csep! ma délután tesz extra halvány párom is látta rajta a második csikot
2016. júl. 21. 22:14
8/19 Vilcsianyuja válasza:
A petefészkekről nem esik szó a leletben? Nem mindegy. Egyelőre a terhességre egyedül a "kissé duzzadtabb méh" utalhat, a méhnyálkahártya nem éppen vastag a teherbeeséshez, de azért nem reménytelen. Viszont, ha az előző mensi már egy késői beágyazódás miatt lett volna rövid, akkor már több mindent kellett volna látnia a dokinak. Az extra halvány tesztcsík nem biztos, hogy valós eredmény. Szerintem elég kicsi az esély, hogy terhes légy, de ne legyen igazam.
9/19 anonim válasza:
Én 5 hetes terhes vagyok és nekem is 9mm es a méhnyálkahártyám ma voltam dokinál, szóval teherbe lehet esni 9mmvel :)
10/19 A kérdező kommentje:
:)
2016. júl. 21. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!