Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hátrahajló a méhem milyen...

Hátrahajló a méhem milyen poziciókat ajaánlotok ahoz hogy biztosan baba legyen az együttléteinkből?

Figyelt kérdés

Az első terhességem nem tervezett volt és akkor még nem is tudtam nekem ilyen a méhem.

Most meg már két hónapja próbálkozunk de semmi:((

2010. ápr. 16. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem is aztmondta a dokim h hátrahajló a méhem. Jó a kérdés, engem is érdekelnek a válaszok...mi is próbálkozunk.
2010. ápr. 16. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is hátrahajló méhem van, Én/Mi semmi különös praktikát nem vetettünk be, 3. hónapban "összejött" a baba (vele sajna elvetéltem), de utána 2. hónapban ismét sikerült, tökéletes baby lett!
2010. ápr. 16. 16:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindenki próbálkozhat azzal,hogy együttlét után a csípőd alá párnát teszel,gyertyaállásba állsz vagy a lábaidat magasan a falhoz támasztod és így emeled meg a csípődet kb 20 percig, ezért jó ha inkább egy kényelmesebb helyzetet választasz. Ez állítólag nagyon jó azoknak akiknek hátrahajló méhük van de sokan e-módszer nélkül is teherbe estek könnyedén akinek nem volt semmilyen más problémája. Van olyan is akinek évek óta nem sikerült de ezzel a mód

Sok sikert mindenkinek :)

2010. ápr. 16. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én orvosom azt javasolta a hátrahajló méhem miatt, hogy forduljak hasra és maradjak úgy egy kis ideig aktus után. Mást nem mondott, azt mondta nem nagy dolog ugyanúgy van esélyünk, mint bárki másnak. Sok szerencsét nektek is!
2010. ápr. 16. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenki próbálkozhat azzal,hogy együttlét után a csípőd alá párnát teszel,gyertyaállásba állsz vagy a lábaidat magasan a falhoz támasztod és így emeled meg a csípődet kb 20 percig, ezért jó ha inkább egy kényelmesebb helyzetet választasz. Ez állítólag nagyon jó azoknak akiknek hátrahajló méhük van. Sokan viszont e-módszer nélkül is teherbe estek . De olyan is van akinek évek óta nem sikerült és ezt alkalmazva egyből sikerült.

Sok sikert mindenkinek :)

2010. ápr. 16. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
ez a hülye gép kétszer sikerült elküldenem.:)
2010. ápr. 16. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a kutyapózt hallottam, hogy segíthet. Már nem emlékszem a pózokra de nekünk kétszer is elsőre összejött a baba, pedig igencsak hátrahajló a méhem.

Engem mindig azzal riogattak, hogy így nehezebb teherbe esni, de szerintem ennek nincs alapja.

Sok sikert, 33 hetes kismama.

2010. ápr. 16. 18:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat .
2010. ápr. 16. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta az orvos hogy ez nem okoz gondot,ugyanalyon esélyem van mint a többinek.
2010. ápr. 17. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!