A várt menstruáció elött hány nappal érdemes tesztelni, (érdemes -e)? Ha érdemes milyem tesztet vegyek?
Nagyon szeretnénk már bébit és picit türelmetlen vagyok hogy vajon most összejött-e a várva várt bébi.
A válszokat előre is köszönöm.
nem javaslom, hogy sorra gyártsd a teszteket. fölösleges energia, meg pénz. de ha mégis teszt mániás vagy,:) akkor javaslom a vaterásat (75 Ft), hosszába félbevágva. így akár naponta tesztelhetsz. de akkor se kezd el hamarabb egy hétnél. (mármint ovu utántól)
először próbálkoztok?
de ha meg tudod állni, akkor érdemes megvárni, míg pár napja késik
Ovuláció után 13 nappal csinálj, az már elvileg biztosat mutat. Előbb minek? Csak a csalódás lesz.
Sok sikert, mielőbbi babásodást kívánok.
azért írtam, hogy előbb is lehet, mert valaki írta, hogy 8 naposan kimutatta.
de ezt tényleg csak, akkor csináld, ha fölkészülsz rá, hogy ritka az ilyen korai pozi.
de reálisan nézve a dolgokat és is azt mondom, hogy a 13. napot várd meg
Szia,
Saját tapasztalot nagyon szívesen írok Neked: nekem a nemvárt előtt 1-2 nappal (nem totálisan pontos a ciklusom) a Corax Be Sure nevű teszt kimutatta, 700 forint körül volt és a DM-ben vettem.
Szurkolok hogy baba legyen a dologban :))
Nem várt napján reggel és délután is 20-25ös tesztek pozitívak lettek. De nem mindenkinek mutatja ki hamar. Nekem az aktus után 14 nappal mutatta nem is halványan.
Max 1-2 nappal a nem várt előtt próbálhatsz tesztelni, de ha negatív, akkor ne keseredj, pár nap múlva ismételd meg.
Utolsó vagyok, itt van a mensi előtt négy nappal a tesztjeim:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!