Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 18. napján 13,5 mm...

A ciklusom 18. napján 13,5 mm tüsző az kicsi a megtermékenyítéshez? Van olyan h a petevezetékbe érik meg a tüsző és nem a petefészekbe?

Figyelt kérdés

Az orvosom azt mondta,hogy az már megfelelő és hogy már nincs a petefészekbe,kilökődött. (Ez egy szerdai nap volt). Viszont ma vagyok a ciklusom 36.napján,még mindig nincs mensi. Ha arra hagyatkozom amit ő mondott akkor már 5 napja késik. Arra lennék kiváncsi,hogy lehetséges az h kilökődik és a petevezetékbe érik meg és ott lesz a tüszőrepedés, mert akkor kb vasárnapra érte el a 20-22mm-t és akkor kb holnap meg kéne jönnie ami lehetséges mert ma leesett a hőm 37,1ről 36,6-ra.

Mellékelem a hőmet ami ott húzta be ahol az orvos is mondta az ovut viszont mint látszik negativ tesztjeim vannak és a hő is leesett.

Nagyon kiváncsi vagyok a véleményekre.

[link]

2016. júl. 17. 18:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó nagyon szépen köszönöm a válaszod, nem mindennel vagyok tisztába még,habár 2 éve próbálkozunk de csak az utobbi pár hónapba kezdetem el vele foglalkozni.

Én lennék a legboldogabb ha holnap ujra felmenne a hőm :)

Viszont!!! Ha holnap megjön akkor mi van? Hogy lehet az h az ovutól számitva 20 nap telik el? Hisz a dpo 12 és 16 nap közé tehető. Ez az ami érthetetlen számomra... Vagy még ami fennáll h azért 20 napos mert megtörtént a megtermékenyítés de nem tudott megfelelően beágyazódni és akkor ez egy 5 hetes spontán vetélés lenne. Mert ugye a hőgörbén látható h nagyon szép trifázisos ami tudom nem minden esetben egyenlő a terhességgel!

2016. júl. 17. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha vetélés lenne akkor pozi lenne a teszt
2016. júl. 17. 23:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Reggeli hő 37,2 :)
2016. júl. 18. 07:01
 14/18 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet az egyik LH (jósteszt) az lett halvány pozitív a terhességi pedig negatív...

[link]

2016. júl. 18. 07:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Mostanra meg a tisztaságin 2 csepp barnázás...most már tényleg nem értem mert nekem mindig nagyon erősen jön meg nagy fájdalmakkal az első 2 napot csak fájdalomcsillapitóval birom ki most meg semmi fájás...
2016. júl. 18. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Csinálj ma is egy 10es érzékenységű tesztet
2016. júl. 18. 11:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Vagy megint egy jósló tesztet, elvileg azon is erősödnie kéne a második csiknak
2016. júl. 18. 11:25
 18/18 A kérdező kommentje:

A teszteket amiket belinkeltem mai volt de nem kell már holnap tesztelnem mert iszonyatos fájdalmakkal megjött délben a mensi. Mindenesetre még délelőtt sikerült az orvosomhoz bejeletkezni, ma 6ra megyek hozzá. Hátha tud válaszolni a 20 napos DPO-mra.

Köszönöm a válaszokat :)

Bizok a következő hónapban ;)

2016. júl. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!