Ha késett a menstruációm de meg jött, a teszt negatív akkor lehetséges hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
késett 2 hetet...2016. júl. 16. 11:03
11/14 anonim válasza:
Persze, megmondom, 28 vagyok, 2 éves a fiam.
Én 17 voltam, amikor elveszítettem, de akkor már 2 éve udvarolt nekem a fiú és mindig védekeztünk.
Egyszer teszteltem, amikor a férjemmel eldöntöttük, hogy jöhet a baba, az a teszt pozitív lett.
Nem vagyok egy álszent, konzervatív, vén pcsa, csupán jótanácsból írtam, hogy várj még.
Lehet pettingelni, ismerkedni, attól nem lesz minden menzes előtt ideheskedés, aztán ha tényleg odaérsz, lehet szexelni.
Ennyi idősen, meg amúgy is, a petting is lehet izgalmas ;)
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a tanacsokat meg a segitseget akkor mostmar megnyugodhatok...mi masfel eve vagyunk egyutt a baratommal :)
2016. júl. 16. 13:00
13/14 anonim válasza:
szia! én 16 vagyok és két éve együtt vagyok már a barátommal, mi is lefeküdtünk már de csak azért mert úgy éreztük eljött az ideje. Addig meg petting volt, ami tényleg izgalmas jól meg lehet egymást ismerni. Azt mondom nincs baj ha lefekszetek de mindig védekezzetek. Ha teherbe esel nemcsak a saját ha nem a gyerek életét is elronthatod, senkinek sem jó. Úgyhogy hajrá ésszel :)
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot meg mindent,vedekeztunk ovszerrel de megis kesett es aggodom h nehogy baj legyen...nem szeretnem ha terhes lennek
2016. júl. 16. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!