Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt a tesztet pont most...

Kitty12345 kérdése:

Ezt a tesztet pont most csináltam. Nemvárt előtt 3 nappal. Igaz lenne?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 15. 13:13
1 2
 11/20 anonim válasza:
Gratulálok. :)
2016. júl. 15. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Hihetsz a szemednek. Gratulálok a babához. :)
2016. júl. 15. 15:18
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Csak halkan írom, nem várt előtt 3 nappal ilyen szép pozitív mèg az is lehet hogy ikrek :P gratulálok :)
2016. júl. 15. 16:54
 14/20 anonim ***** válasza:

#13 te jo eg.... Semmi osszefugges nincs a ketto kozott! Vagy elobbi aktusbol sikerult,vagy a hcg mennyisege nala nagyobb mennyisegben no! De semmi koze ahhoz,hogy ikrei lehetnek! Mint mondtam az elsonel is es masodiknal is 3nappal a szamitott mensi elott eros tesztem lett! Akkor is egy gyerekkel voltam terhes es most is! Ha ennyire nem ertessz hozza, inkabb ne irj,de ilyen hulyeseget,hogy ikrek is lehetnek! 😂 persze lehetnek,de ez a tesztet es a rajta levo csikot nem befolyasolja!!!!

Mensi elott 3nappal ilyen tesztem lett:

[link]

Es lass csodat, egy baba van a hasamba!!!!! 😂

2016. júl. 15. 18:01
 15/20 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Gratulálok, szép pozi:)
2016. júl. 15. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:
# 14, egyetértek, plusz még annyit tennék hozzá, hogy teszt függő is, mert egy időben végzett két különböző márkájú (és érzékenységű) terhességi teszt is simán mutathat másmilyen erősségű csíkot.
2016. júl. 15. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Kössz ezèrt a lepontozást... ahhoz képest rohadt sokat olvastam itt, akinek ilyen erős tesztje lett nem várt elöbb sokan írták, lehet ikrek, a nagyobb hcg szintet erősebben mutatja a teszt.. na mindegy pontozz le újra mekkora baromságot írtam, kedves egészségedre.
2016. júl. 15. 23:20
 18/20 Tünde25 ***** válasza:
Gratulálok a pozi teszthez!Azt megkèrdezhetem milyen fajta teszt?
2016. júl. 16. 06:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Ez egy clearblue teszt ma reggel csináltam egy facelle tesztet az egy picit erősebb lett
2016. júl. 16. 09:57
 20/20 anonim ***** válasza:
#17 akkor ok is hulyeseget irtak! Mint mondtam,a babak szama nem befolyasolja a hcg termelodesenek mennyiseget! 😂
2016. júl. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!