3 éves tervben van a baba. Párom 20 éve dohányzik (napi 2 doboz átlagban) Lehet gond a gyerekvállalásnál?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Valakinél hasonló szituáció?2016. júl. 14. 19:55
1/7 anonim válasza:
Szia.
Parom 14eve dohanyzik kb.
Enis kivancsi vagyok nembaj remelem, hogy irtam ide!
2/7 anonim válasza:
Menjen el kivizsgálásra,ne innen várd a hasraütés szerű válaszokat. Egyébként van ismerősöm aki 30 éve dohányzik,most 45,és pár héten belül szül a felesége.
Egyénfüggő valószínűleg. Tényleg nem tudhatod,hogy hatott-e bárhogyan is az ondók mennyiségére,minőségére,mozgékonyságára a cigaretta.
4/7 anonim válasza:
Lehet gond a gyerekvállalásnál??
Ááá,nem,csak kicsit hamarabb leszel özvegy,mint gondolnád,de amúgy nem gond.
2 doboz??? Egész álló nap cigit szív? Mikor dolgozik?
5/7 anonim válasza:
Az en ferjem is 20 eve cigizett, amikor az elso gyerek fogant, pontosan nem tudom, de tobb honapig probalkoztunk, mire sikerult. Felidos terhes voltam, mikor leszokott. Most a masodik baba elso honapban osszejott. O mondjuk max 1 dobozzal szivott atlagosan egy nap.
6/7 anonim válasza:
Férjem 15 éve dohányzik, elsö gyerköc 2 hónap próbálkozás után jött össze, a második véletlenszerüen szoptatás alatt. Szerintem is egyénfüggö.
7/7 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat köszönöm.
2016. júl. 15. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!