Segítseteek légyszives! Mennyi lehet az esélye, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
18/L vagyok és Jún 25én lefeküdtem egy fiúval, de megbántam alkohol is volt bennem ,életemben először védekezés nélkül szexeltem, de nem élvezet belém sőt sehova, mert mondtam neki, hogy ne mert közben észhez kaptam bár nem elég korán szóval gondolom előváladék került belém ,amiben tudom hogy vannak spermiumok,de nem annyira sok.Ez az előző menstruáció 21. napján volt,de azóta még nem jött meg.Most tartok a 37.napon.Holnap megyek terhességi tesztet venni, de addig is kíváncsi vagyok ,hátha valaki meg tudja mondani ,hogy mekkora lehet az esélye.Eddig 24-36 napokra jött meg mindig máshogy.Azt tudom ,hogy kb 14.napon van ovuláció, de most megjósolni se tudom ,hogy mikor lehetett ezáltal.Félek az abortusztól és soha többet nem csinálok ilyet, elég ez az egy alkalom is,hogy tönkre tegye a hétköznapi életemet.2016. júl. 12. 16:42
11/25 anonim válasza:
"Azt tudom ,hogy kb 14.napon van ovuláció"
És milyen rosszul...
A következő menstruáció előtt van 13-15, átlag 14 nappal.
37 napos ciklusnál (ahol most jársz), a 37-14=23. ciklusnap környékén van. Hímivarsejtek átlag 3-5 napig életképesek odabent.
12/25 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy ez a 28 naposnál van.Ezért is írtam ,hogy most nem tudom ,hogy mikor volt.
2016. júl. 12. 17:37
13/25 A kérdező kommentje:
De a petesejt csak 12-24 óráig él ha jól tudom.Igazából most csak minden infót összeszedek és reménykedek holnap meglátjuk mi lesz.
2016. júl. 12. 17:38
14/25 anonim válasza:
Miert kellett baszni részegen?
15/25 A kérdező kommentje:
alkohol :(
2016. júl. 12. 21:40
16/25 A kérdező kommentje:
tudom hogy ez nem válasz , de ilyenkor nő fel az ember és tapasztalja meg, hogy ilyet soha többé
2016. júl. 12. 21:40
17/25 anonim válasza:
Annak az esélye, hogy ettől teherbe ess, kb nulla. Annyi, mint gumióvszerrel teherbe esni. Volt már rá példa a világegyetemben, de azért nem ez a jellemző. De mivel még 37 nap után sem jött meg, mindenképp vegyél egy tesztet, de szinte kizárt, hogy terhes legyél.
18/25 anonim válasza:
Minimális az esélye, de tegyük fel valakit megdugott előtted, akkor benne van a pakliban, hogy a húgycsőben maradt a sperma
19/25 A kérdező kommentje:
nem volt egyutt senkivel azt tudom de nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat holnap irok mi lett a teszt erednenye
2016. júl. 13. 00:24
20/25 A kérdező kommentje:
megcsinaltam a gabriel fele terhessegi tesztet elv az jo es negativ lett azota itt sirok a megkonnyebbultsegtol koszonom a valaszokat egyet meg csinalok ga addig se jonne meg es elmegyek dokihoz de szerintem csak a stressz
2016. júl. 13. 10:07
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!