Ti is latni velitek a masodik csikot? Nagyon nagyon halvany. De eloben latom. Igazabol a progreszteron kup miatt kerdezem mert az orvos azt mondta a legsejtelmesebb csiknal is azonnal kezdjem el hasznalni.
2016. júl. 12. 13:47
11/20 A kérdező kommentje:
Igen du vizelet. Reggel ujra tesztelek. 10.dpo n tartok.
2016. júl. 12. 21:44
12/20 anonim válasza:
oh, akkor még bármi lehet! Majd írd meg! Hajrá! :)
13/20 anonim válasza:
Nekem már az ovutól kellesz használni a progit.
Drukkolok!
14/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most jutottam el a boltba még csak tesztért. Szóval ma már nem kísérletezek megint. Majd holnap reggel. Viszont a kúpot elkezdtem este használni meglátjuk. Reggel jelentkezem.
2016. júl. 13. 09:35
16/20 A kérdező kommentje:
Ezen azert mar latszik valami.
2016. júl. 13. 11:10
17/20 anonim válasza:
Ezen már igen, halk gratula, jó volt a megérzésed. :-) Minden jót! (első válaszoló voltam)
18/20 A kérdező kommentje:
Koszonom. Holnap veszek egy masikat is. De azt tenyleg csak reggel csinalom meg. Majd feltoltom a kepet. 🤗
2016. júl. 13. 12:38
19/20 Pimaszulsuttogó válasza:
Ez bizony pozi. Grat!:)
20/20 anonim válasza:
Szuper :) Nem is tudom egyesek, h merik kijelenteni, h negatív. Talán annyit, h én nem látom.
Gratula :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!