1 teljes hó kimaradt a mensziből. Teszteltem de az negatív volt. Attól még terhes lehetek? és terhességen kívül még mik lehetnek az okok amiért késik?
Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 17:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem el kellene menned dokihoz ha még nem voltál. Nem teljesen normális ha kimarad a mensid, ha pedig mégis terhes vagy akkor meg azért kell, hogy lásson orvos.
Ha nem terhesség miatt marad ki, az vmi hormonális probléma lehet szerintem. Mindenképpen utána kellene járnod.
2/6 anonim válasza:
Lehetseges okok miert meg keshet lehet fogyokura,dieta,idegeskedes, de lehet egyszeruen megmagyarazhatatlan ami nekem volt mikor tobb mint egy honapot kesett.E vitamint irt fel a doki(veny nelkul kaphato)es megjott harmadnapra.Akkor sem art ha terhes lennel.
3/6 anonim válasza:
szia. lehetsz terhes,mert nekem se mutatta ki egyhósan,majd csak 2,5hós voltam,mikor rájöttem:)
4/6 anonim válasza:
Szia nekem a terhes vitamintól maradt ki egy hónapra ..rögtön mikor elkezdtem szedni .. de persze bár mitől lehet .. ne szerintem nem vagy terhes azt már kikellett volna mutatnia a tesztnek .. ha nem jön meg menj dokihoz hogy kivizsgáljon.
A
6/6 anonim válasza:
Bocsi most néztem hogy még 2008 kiírás .. elnézését figyelmetlen voltam
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!