Lesz így peteérésem!?
Norcolutot kaptam ciszta es mèhben levo folyadek végett!
Ugy olvastam ez a norcolut gatolja a peteerest.
Kovetkezo honapban mar lesz? Elobb jott meg 3nappal
31naposak a ciklusaim.
Lutealis fazis mindig 13nap.
(Sajnos 14kellene legyen)
19.napon van a peteeresem mindig.
Antibiotikumot es huvelykupot is kaptam. Mindegyiken tul vagyok.
A norcolut abbahagyasa utan harmadiknap reggelre jott meg.
7napig napi 2szemet kellett bevennem.
Ez az a kategória,amit inkább orvostól kérdeznék meg!
Mert ugye itt nem sok orvos van!
És én laikusként,aki egyszer szedtem Norcolutot, nem fogok neked hülyeségeket írogatni!
(A másik kérdés alapvető műveltség körében megválaszolható)
Èrtem.
Agusztus 22.-ig szabin van szoval az is elmarad h azonnal megnezzen ha elmult a menzeszem.
Koszonom.
Sokszor láttam már a kérdésedet, többször feltetted, eleinte még UH-t is raktál föl. Egyetértek az elsővel, szerintem ez annyira speciális eset, hogy laikusoktól nem nagyon lehet érdemi választ várni.
Norcolutot sokan kapnak, sokféle problémára. Egy ismerősöm szed most három ciklusban, ők csak utána próbálkozhatnak. Őszintén laikusként nem is tudom elképzelni, hogy a méhben hogy lehet folyadék, hiszen a méhszáj nem zár hermetikusan, hogy pangó folyadék csak úgy bent maradjon. De ez megint túlnő laikus fórumozók kompetenciáján... :(
Azt meg hogy lesz-e peteérés, nem lehet megmondani
Annal a kerdesemnel nem errol volt szo.:)
Ott azt kerdeztem kinek volt hasonlo esete, hogy pl ennyi folyadek volt a mèhében ès petefèszkèben.
Persze, értem én! Csak szerintem sajnos ami betegség neked van, nem annyira gyakori, hétköznapi, mint mondjuk egy IR, PCOS, vagy progielégtelenség, nyilván ezért nem jön igazán válasz, tapasztalat. :( Drukkolok neked, hogy megoldódjon a probléma és jöjjön a baba hamar!
A doki mit mondott amúgy? Mennyi idő alatt rendeződhet egy ilyen jellegű nőgyógyászati betegség?
Az a helyzet h nem nagyon mondott semmi csak ha kerdezgettem..
Mintha nemis tudna mi a bajom. Csak ugy felirta.. es megkerdeztem minek a norcolut.
A folyadekra.. nade ilyet sehol sem talaltam h ezen segitene. Minden rendben van, amugy a menzeszem nagyon pontos. Nagy ritkan jon meg elobb egy nappal!!
A cisztat nemtudom miert jon mindig vissza!
Es en ezt szeretnem megtudni es kivizsgaltatni. Aztan kikezelni. De mindig ugyanazt irja fel.
Otthagyom a nagy penzeket.es hormonvizsgalatra sem kuld el. Egyebkent a cisztan kivul nincs egyeb kellemetlen tapasztalat. De sztem pont eleg ezis h ne jojjon a baba.:(
Koszonom szepen h irtal!
Kerdeztem mitol van a folyadek.
Valasz:"ezer oka lehet"
Mondom de az en esetemben miert van?
"Arra TIPPELEK, hogy ciszta kipukkant es annak a maradeka"..
Tipoelt.. semmi alaposabb kivizsgalas. Vervetel vagy kenetminta vetel.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!