Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a pasinak előváladékos...

Ha a pasinak előváladékos volt a keze (lehet), mert a farkához nyúlt, majd megujjazott, attól nem lehetek terhes ugye?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 22:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Vagy vegyél esemény útánit.
2016. júl. 10. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Olvastam mit írtak a többiek. Szerintem is lehet de kicsi az esély. "Esemény utáni"-val ne mérgezd magad, nem éri meg!
2016. júl. 10. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:
És aki szerint nem valószinű, az azért mondja, mert előváladékról beszélünk, vagy pedig azért, mert csak az ujját tette be? Tehát ha rendes sperma lett volna az ujján, akkor is kevés esély van erre?
2016. júl. 10. 13:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom...az azert rizikosabb lenne
2016. júl. 10. 14:36
 15/16 Nemes Zoltán ***** válasza:
100%

Ne parázz nem vagy terhes.

Persze lehetnél.

De nem vagy:)

Az előváladék elméletileg nem feltétlen tartalmaz spermiumot.

És a megtermékenyülés folyamata is eléggé megterhelő a spermiumok számára ezért javasolt hatalmas tételben egyből telibe találni vele a célzónát és még úgy is csak 50% az esélye .

Szóval, nem vagy terhes:).

2016. júl. 16. 15:02
 16/16 Gergo1221 válasza:
100%

Nem vagy terhes.

Ennek az esélye kb. nulla. Az én régi párom is ilyen volt folyton csúszott neki és állandóan aggódott ez miatt. (hasonló tünetek voltak nála is)

Ennyitől nem leszel terhes. Amúgy meg az előváladékban akkor van spermium ha előtte a férfi elsült és a következő körben még a hugycsövében vannak és az előváladékkal jönnek ki.

2016. júl. 17. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!