Miben külömböznek a mensi előtti tünetek a poz. teszt előtti tünetektől?
Szia.
Szinte semmiben,ezért is mondják,hogy a várandósság első tünete a menzesz kimaradása.De!!!Ha valakinek a szervezete egyébként is elég erőteljes tüneteket produkál más behatásokra,az észreveheti már szinte a beágyazódást is.
A magam két terhessége után a következőket tudom tüneteknek említeni:
Mensi:A testhőmérséklet mensi előtt drasztikusan legalább 0,5 fokot leesik,ha volt,akkor a mellfeszülés megszűnik,2-3 nappal mensi előtt átesek egy "hisztinapon",amikor semmi sem jó,és belekötök még a hangyába is,valamint a mérleg 1-2 kilóval többet mutat,mert a vízháztartásunk tartalékai az elkövetkező vérzés miatt vizet halmoznak fel a szervezetben.
Terhesség:A testhő magasan marad,nem esik le,a mellfeszülés állandósul és kellemetlenné válik,mensiszerű apró görcsök jelentkeznek,de vérzés nem,a hisztinap derűs nyugalommá szelídül,én mindkét terhességemnél a kimaradt mensi környékétől aluszékonyabbá váltam,valakinél már kisebb émelygések is jelentkeznek,és sűrűbben járunk pisilni,de ez már inkább a pozitív teszt utáni 1-2 hét "ajándéka".
Más tüneteket nem nagyon tudtam megállapítani,a magam részéről.Lizy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!