Szombaton pozi teszt, ma barnázás?
E-vitamin is segíti a megtapadást, azt is érdemes kipróbálni.
Nincs progi pótlás? És ha az a probléma?
Sajnos semmilyen vérzés, barnázás nem normális egy terhesség során. Esetleg magánürvosnál többet tudnának segíteni. Vetélés után már szoktak felírni sárgatestpótló gyógyszert, hiszen az elég gyakori probléma és gyakran okoz vetélést.
Köszönöm, lányok!
Most nincs semmi, szerencsére.
E vitamin, C vitamin van itthon, veszek be.
Holnap ismétlem a tesztet. Tudom, nem kéne, meg hülyeség ismételgetni, de szeretném látni, hogy erősödik-e.
Köszi a válaszokat!
A barnázás megszűnt teljesen szerencsére. Beszedtem a vitaminokat, amiket javasoltatok :) Iszom tovább a teát, szerintem is sokat segít nekem. Előtte nem estem teherbe másfél évig, aztán a vetélés (mindez tea nélkül), most a második teás hónapban összejött a baba.
Ma újra teszteltem, és sokkal erősebb lett a második csík, majdnem olyan erős és vastag, mint a kontroll csík. Ezt jó jelnek tekintem.
Találtam a neten egy magyar orvost, aki itt praktizál kint. Hozzá bejelentkezem.
Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen, és még egyszer köszi a jó tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!