Együtt voltunk a barátommal, és a pénisze a hüvelyemhez ért. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni de ez tényleg csak nagyon minimális volt..max 1 percre ért hozzá a hüvelyemhez..nagyon aggódom:( tudom hogy felelőtlenség volt gumi nélkül bármi is..most vasárnap kéne megjönnie2016. júl. 4. 15:58
11/17 anonim válasza:
Hány éves vagy , ha nem titok? Mellegleg szerintem nem sok esély van rá. Max legközelebb ne engedd annyira közel , ha mégis , csak gumival.
12/17 anonim válasza:
#11-es vagyok. Vele beszéltél erről , és azóta megjött?
13/17 A kérdező kommentje:
Igen beszéltem róla erről és megbeszéltük hogy ezentúl ilyen nem fog előfordulni. Ma kellene megjönnie. 16 éves vagyok a barátom 18.
2016. júl. 10. 09:50
14/17 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem jött meg...kicsit szúr néha a petefészkem..Kezdek megint bepánikolni
2016. júl. 13. 12:58
15/17 anonim válasza:
A menstruáció sem percre pontosan jön meg, rengeteg dolog befolyásolhatja, pl a stressz. Ha nagyon görcsösen várod, akkor késhet emiatt. A másik, hogy még fiatal vagy, ilyenkor gyakran ingadozik. Ha nagyon félsz, vegyél egy terhességi tesztet a DM-ben vagy a Rossmannban, hogy meg tudj nyugodni.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen valóban ingadozhat...nekem amúgysem pontos..volt már hogy 2 hetet is késett de mostanában viszonylag pontosan megjött ezért ilyedtem meg
2016. júl. 14. 08:51
17/17 A kérdező kommentje:
Ma megjött!:) Köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
2016. júl. 17. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!