Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek erősödik?

Szerintetek erősödik?

Figyelt kérdés

A legalsó ma reggeli. Visszafelé van napi 2,egy esti egy reggeli... Ha erősödést láttok, akkor emelnem kell a duphaston adagomat. 20- án voltam a párommal együtt,az nap volt pozitív az ovulációs tesztem. 22-re gondolnám az ovut. Válaszokat előre is köszönöm.

[link]

[link]

2016. júl. 4. 07:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csináltam már az X-epil mellett másfajta tesztet is. Hát a facelle még halványabb lett.. :/
2016. júl. 4. 19:27
 12/20 A kérdező kommentje:

[link]

Nem erősödött... :(

2016. júl. 8. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:

EZek mind reggeli első vizelet ? nem iszol este sokat ? nem jársz ki éjjel pisilni ?

napközben nem probáltad meg hogy 3-4 óráig visszatartod a vizeletet, minimális folyadékot iszol és úgy csinálsz egy tesztet ???

Azéert kérdezem , mert nekem amikor terhes voltam mindig a napközbeni fent leírt formában erősebb volt a 2. csíkom, mint a reggeli. és utólag gondolkodtam rajta, meg mondták többen is, hogy az esti éjszakai folyadék bevitel miatt lehetett.

Bár én éjjel felkelek többször is inni. van hogy egy éjszaka alatt több mint fél litert megiszom. nappal tudtam kordában tartani tesztelés előtt a folyadék bevietelemet, éjszaka viszont félálomban eszembe sem jutott, hogy huuuu nem iszok mert reggel tesztelni akarok ! :))))))))))))))))))))))))

2016. júl. 8. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:

egyébként most hogy nézegetem azért némi erősödést látok... de annyira sok mindentől függ hogy milyen épp a vizelet összetételed. szerintem ne agyalj rajta, ha késik már az jó jel , akkor várd meg a 2 hetes késést és menj el dokihoz. ha nem barnázol, nem görcsölsz eszeveszettül , akkor próbálj kicsit megnyugodni, szedj Magnéziumot, folsavat és jelentkezz be a dokihoz, de tényleg úgy kérj időpontot, hogy legalább már a 6. hetet töltsd, nehogy az legyen hogy nem lát semmit, és visszarendel 2 hét múlvára .

előző voltam aki sokat iszik éjszaka :)

2016. júl. 8. 16:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Szia. Először is magyon hálás vagyok,hogy írtál. A folyadék bevitel biztosan nem akadályozza a teszt erősödést,mivel sokszor ebben a melegben is csak 1-2 pohár vizet iszom meg. Jó,vannak napok amikor többet iszom.Nem járok este ki pisilni. Reggel és este is teszteltem. Nekem az esti tesztek mindig erősebbek voltak. 28 és 2 között volt aktuális a köv menses. Holnapra bejelentkeztem egy magán laborba hcg vérvételre. Csak azt nem tudom,hogy abból mit fogok megtudni. Csak annyit,hogy van e valóban hcg?? Gondolom van,ha nem egy fajta teszt lett halvány pozitív,meg nem csak egy darab. Az sztk-ban meg újítottak,csak időpontot lehet kérni,vagy ha nagy baj van,csak akkor lehet sorszámmal bejutni. Viszont az időpont szeptember végére lenne csak!!! Nekem meg a duphaston gyógyszerem elfogy pontosan 12 nap múlva. :( Nem tudom mit csináljak. Jahh meg annyi,hogy mihez számoljam a heteket? Menses szerint azt hiszem 12-én 6 hetes lennék már. Vagy ovu szerint? 20-án volt pozi ovu teszt,én 22-re tenném az ovut. 20-án meg 24-én voltam párommal. Lehet nem is akkor volt ovu?
2016. júl. 8. 23:14
 16/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma esti tesztem,ma pont több folyadékot fogyasztottam. Meg ma reggel óta csak pisilnem kellett egyfolytában. Úgyhogy ez sokadik vizeletből van. De amúgy olyan,hogy mikor megcsinálom akkor kb 15-20 másodperc múlva már feltűnik halványan a csík,aztán 5 percnél jobban kivehető már. Szép színes.

2016. júl. 8. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Drukkolok tovabbra is es remelem minden rendben lesz 😉
2016. júl. 9. 10:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Leírom a fejleményeket. Vérteszt negatív lett. :/ Azt mondta az orvos,hogy sajnos ciszta vagy valami ilyesmi csinálhat pozitív tesztet. Máig nem jött meg,de még csak barnázás vagy ilyesmi sincsen. Aminek örülök. A vérteszt eredménye után abba hagytam a duphadton szedését. Eddig x-epillel teszteltem meg egy számomra ismeretlen teszttel...Az x-epilek picit erősödtek,viszont ez a másik full negatív volt. Viszont most nem x-epillel,hanem egy valami one step, nem tudom milyen érzékenységűvel... az van itthon bőven. Ez is már halvány pozitív. Szóval erősödik ezek szerint. Na de nekem ez akkor is furcsa,hogy pont mikor nem jön meg akkor halvány,picit erősödő pozikat tesztelek,pont akkor lenne ciszta vagy micsoda ami miatt pozitív a teszt??! Szóval én ma újra elkezdem szedni a duphastont. Ahogy tudok megyek uh-ra! Ugyanis utána olvastam,van olyan,hogy vérteszt sem mutatja és pont akkor a vizelet teszt sem,vagy csak halványan,uh-n meg megállapították a terhességet és minden rendben van. Független volt,hogy első vagy hanyadik baba,nem mutatta a béta hcg sem!! Egy pici remény akkor még van...
2016. júl. 12. 22:08
 19/20 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ez az,a számomra ismeretlen teszt,one step,meg nincs ráírva milyen érzékenységű. Ez semmiz nem mutatott idáig,pedig ebből is csináltam vagy 4-et. Ebből gondolom,hogy erősödött. Egyik sem szerkesztett kép,csak az egyik kislámpa fénynél készült.

2016. júl. 12. 22:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Sajanlom de en ezeket negtivnak latom!:(

Drukk tovabbra is!

2016. júl. 12. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!