Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt után most ez...

Pozitív teszt után most ez remény?

Figyelt kérdés

30-33 naposak a ciklusaim. 24. napon vagyok, 2 hete voltunk egymással, egymás utáni napokon. Mivel holnap elutazom 3 napra baráti társasággal, meg akartam csinálni egy tesztet, hogy mennyire kell figyelnem az ivásra a 3 nap alatt, és gyönyörű, bár halvány pozitívat teszteltem Facelle-vel.

Mivel még van idő a menzeszig, most mire figyeljek? Reménykedhetek, hogy megmarad?

2016. júl. 3. 09:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Erősödik!!! :)

Itt e két nappal ezelőtti: [link]

Ez a mai:

[link]

De még mindig van 4-6 nap a nemvártig. Addig szerintem most nem tesztelgetek. Ma van 26. nap, jövőhétre érdemes bejelentkeznem dokihoz? (Annyiféle dolgot olvasok erről.)

Csak mert utána megint elutazom országon belül 2 hétre a szüleimhez. :D

2016. júl. 5. 08:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gratula, ez tényleg szép, főleg, hogy még a nemvárt napján sem vagy!

Jövő héten még semmit nem fog látni a doki, akkor leszel 4 hetes pár napos, max felritkulást, vastagabb nyálkahártyát.

Szerintem a két hét még belefér, addigra már szívhang is lehet. De mindenki más, van, aki szeretne azonnal infot, van aki csak akkor szeret menni, ha más látszódik legalább a szívhang.

Én 8. héten tervezek menni, ha nem lesz semmi panaszom. Végülis, ha Magyarországon leszel, akkor el tudsz menni ott helyben is ügyeletre, ha nagy gáz lenne, de nem lesz.

2016. júl. 5. 12:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, most tényleg várok a teszttel is. De mindenképp felhívom a nőgyógyászt, akit kinéztem magamnak, mert ha sokan járnak hozzá, lehet, nem is tud, csak hetekre előre időpontot adni. :)
2016. júl. 5. 14:02
 14/15 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
100%
Ilyen erősödés mellett és ennyi nappal a menszi előtt nincs okod az aggodalomra. Gratulálok!
2016. júl. 11. 20:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Végig erősödött, 4 pozitív teszt. Holnap lesz a 33. nap, úgyhogy valószínűleg csak holnap este fogok megnyugodni a leginkább, de már azért el mertem hinni természetesen. :D
2016. júl. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!