Pozitív teszt után most ez remény?
30-33 naposak a ciklusaim. 24. napon vagyok, 2 hete voltunk egymással, egymás utáni napokon. Mivel holnap elutazom 3 napra baráti társasággal, meg akartam csinálni egy tesztet, hogy mennyire kell figyelnem az ivásra a 3 nap alatt, és gyönyörű, bár halvány pozitívat teszteltem Facelle-vel.
Mivel még van idő a menzeszig, most mire figyeljek? Reménykedhetek, hogy megmarad?
Erősödik!!! :)
Itt e két nappal ezelőtti: [link]
Ez a mai:
De még mindig van 4-6 nap a nemvártig. Addig szerintem most nem tesztelgetek. Ma van 26. nap, jövőhétre érdemes bejelentkeznem dokihoz? (Annyiféle dolgot olvasok erről.)
Csak mert utána megint elutazom országon belül 2 hétre a szüleimhez. :D
Gratula, ez tényleg szép, főleg, hogy még a nemvárt napján sem vagy!
Jövő héten még semmit nem fog látni a doki, akkor leszel 4 hetes pár napos, max felritkulást, vastagabb nyálkahártyát.
Szerintem a két hét még belefér, addigra már szívhang is lehet. De mindenki más, van, aki szeretne azonnal infot, van aki csak akkor szeret menni, ha más látszódik legalább a szívhang.
Én 8. héten tervezek menni, ha nem lesz semmi panaszom. Végülis, ha Magyarországon leszel, akkor el tudsz menni ott helyben is ügyeletre, ha nagy gáz lenne, de nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!