Lehetek terhes?
Kiszakadt, de még aznap este megjött. Ez a kettő még nem függ össze, ugye? Menjek eseményutániért?
Nagyon kétségbe vagyok esve, remegek és sírok, fogalmam sincs hogy fogja bírni a szervezetem az eseményutánit, de délután már muszáj leszek elmenni mielőtt elérem a 24 órát. (igen tudom azonnal kellett volna, de ezen már nem változtatnak a rossz indulatú hozzászólások)
Miután vége volt, a szervezetem két nap "fröccsenéssel" kilökte a cuccot. Persze tudom utána kifolyik, de így (elnézést ezekért a kifejezésekért) mintha szellente az ember kijött az egész.
Este pedig megjött és azóta minden úgy van mint szokott ilyenkor, semmi eltérést nem észlelek.
Illetve a barátom azt mondta már pont húzta ki, így nem belül, hanem még kívül lehetett bennem a sperma.
Ne haragudjatok, de nem bírom máshogy elmagyarazni.
Szoval a lényeg, hogy ha nem veszek be eseményutánit, akkor is minimális az esély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!