Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja július 13-a...

Ki nem várja július 13-a környékére? Vajon összejöhet így vagy túl korán voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Ciklusom 29-31 napos, június 15-én mensziztem 18-án és 24-én voltunk együtt a párommal a ciklus.hu 29-re írja az ovut, 27-28-án volt átlátszó nyúlós szerű nyákom. Ja és először felváltva majd csak a jobb oldali petefészkemnél éreztem szúrkálást. Szerintetek sikerülhet?

Nem hőmérőzök, görbét se vezetek, nem vagyok neki feszűlve a témának, akkor vagyunk együtt amikor jól esik, jön amikor jönni szeretne, de azért titkon örülnénk ha sikerülne. ;) Előre is köszönöm, aki válaszol! :D

2016. jún. 29. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Gratula mindenkinek, akinek pozitív a teszt! :) Nekem hétfőn lesz a nem várt nap, akkor majd csinálok tesztet (ha addig nem jön meg). Én is megírom majd! :)

2016. júl. 8. 14:36
 32/72 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Én maradok még nektek szurkolni. Nagyon várom a tesztjeiteket. Jó lenne együtt örülni veletek ezért sokszor fel fogok nézni hogy haladtok:)
2016. júl. 8. 14:42
 33/72 Peppuh ***** válasza:
Sziasztok..en most a nem vart elott 6nappal elkezdtem barnazni..igazabol mar nemtudom hogy ez normális e de görcsölők is mar kb 4-5napja..mintha megakarna jonnii..de felek hogy valami nincs rendben ..szekrekedesem volt ami elmúlt hal istennek.. Valaki valamii vélemény vagy valamii.. :(
2016. júl. 8. 16:52
 34/72 anonim ***** válasza:

Peppuh: Ez akár lehet a beágyazódás jele is. Mondjuk nem tudom milyen intenzív, ez attól is függ.

Én ma reggel csináltam tesztet, hétfőre nem várom. Totál negatív. A teszt 25 ml/

2016. júl. 9. 07:43
 35/72 anonim ***** válasza:
Szóval 25 mIU/ml-től mér. Ez nem a legérzékenyebb teszt, de gondolom 2 nappal a nem várt előtt már valami halvány csíkocskának lenni kellene, úgyhogy nekünk még egyelőre nem lesz kistesónk. :( 17-es voltam.
2016. júl. 9. 07:46
 36/72 Pimaszulsuttogó ***** válasza:

Peppuh: simán lehet beágyazódás is én úgy görcsöltem az elsővel hogy kórházba kerültem.

17-es: az első terhességemnél 5 hetesen lett csak pozitív a teszt, amíg nem jön meg ne add fel

2016. júl. 9. 10:51
 37/72 Peppuh ***** válasza:

Pimaszulsuttogo : Köszönöm hogy válaszoltál :)

Egyenlőre mar bő órája nem görcsölök ..nemis szeretnék már többet..rémálom volt mind a 6-7nap..

2016. júl. 9. 11:10
 38/72 anonim ***** válasza:
Köszönöm Pimaszulsuttogo, végülis igazad van, ma még csak 3 hét 3 napos vagyok, lehet hogy azért nem mutatta ki a teszt. Hétfőn kellene megjönnie, de akkor is még csak 3 hét 5 napos leszek, ki tudja még mi lesz.. A lányomnál azt hiszem a kimaradt mensi után 1 nappal teszteltem, akkor már látszott a 2 csík szépen. 17-es voltam
2016. júl. 9. 12:36
 39/72 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Szorítok mindenkinek:)
2016. júl. 9. 21:07
 40/72 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Van valakinél valamilyen fejlemény? Izgulok értetek...
2016. júl. 11. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!