Szerintetek van rajta masodik csik vagy nincs?
2016. jún. 29. 15:44
1/14 anonim válasza:
Van rajta második, de nekem úgy tűnik nem jó helyen és hibás ateszt vagy szimplán csak szétázott. Erre nem alapoznék.
2/14 A kérdező kommentje:
Pedig csak 3 mp re tartottam bele ahogy irja.
2016. jún. 29. 15:48
3/14 anonim válasza:
Én sajnos nem látom! Késik már?
4/14 anonim válasza:
én sajnos nem látok második csíkot, szerintem hibás teszt, késik már?
5/14 anonim válasza:
Szerintem van.De nagyon nagyon halvány.Írj priviben a kérdésed van Ezzel kapcsolatban.:)
6/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy 17.napja pecsetelek. De csak barna foltok. Voltam orvosnal azt mondta ciszta. De hogy a terhessegi teszt nem volt egyertelmu negativ amit ott csinaltak. Szoval lehet hogy baba. De majd 10 nap mulva kontroll. De semmi gyogyszert nem adott. Holnap megyek magan orvoshoz. Hatha okosabb leszek. De gondoltam ma csinalok egy tesztet. Hatha. De ettol tuti nem lettem okosabb. Szoval nem tudom mivan.
2016. jún. 29. 16:00
7/14 anonim válasza:
Van de alig látszik.Ha ma is együtt vagytok akkor lehet belőle baba.
8/14 anonim válasza:
én nem látok második csikot. De drukkolok. Hagyadik napban vagy, nem várt után?
9/14 anonim válasza:
a 3 mp kevés. A legtöbb teszt 15 mp-t ir, annyi minimum kell neki, hogy felszivodjon a vizelet. Csinálj reggel egy másikat és nézzük meg!
10/14 A kérdező kommentje:
Ez egy facelle teszt. Ha 15 mp ig hagyom szet is esik...😑
2016. jún. 29. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!