Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció késleltetése...

Menstruáció késleltetése tablettával, utána terhesség, összejöhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jövő hónapban lenne egy program, amikor épp véreznék, és nagyon nem lenne jó épp akkor, szeretném egy héttel elcsúsztatni a vérzést. Hallottam hogy van ilyen lehetőség, tablettával, elmennék dokihoz, kiíratnám... nem is lenne eddig gond, de ősz folyamán kezdenénk a babaprojektet (nem, nem hozzuk előbbre, és nem is szeretnénk eltolni) és nem tudom, mennyire reális ha most egy alkalomra késleltetném, ugyebár hormonális készítménnyel...

Az igyál citromlevet és szedj c vitamin-t dolgon már túl vagyunk, két hónapon át próbáltam, nem jött össze, a ciklusom szabályos maradt, nem tudtam eltolni bio módszerekkel...

A kérdés, hogy hormonális késleltető után hogy jön meg, mennyire esélyes hogy összezavarja a ciklusom és mennyi esélyem van így aztán pozitívat tesztelni nemsoká... mert ha csökkenti az esélyeket, akkor elgondolkodom a dolgon...

Valakinek tapasztalat?

Késleltető, hormonális cucc után nemsoká összejött egészséges baba?

2016. jún. 28. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A késleltető hormonális cucc nem más, mint fogamzásgátló. Többször szedtem, hosszú ideig is, voltak szünetek, szültem, stb. De a lényeg, hogy minden első levelet végigpecsételtem, ami egy normális és gyakori mellékhatása a szedés kezdetének. Szóval arra pont nem jó így, hogy ne legyen vérzés... Úgy lehetne eltolni, ha eleve szednéd és vennél be annyi plusz szemet, amennyivel el akarod tolni.

Baba egészségét egyébként nem érintené.

2016. jún. 28. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:

En az eskuvom miatt akartam tolni. Kiirattam a hormonkeszitmenyt. Eskuvo napjan megjott. Mondta is a doki hogy kb. 80% .

Ha nem foggamzasgatlot szedsz ciklus elso napjatol, akkor a kitolas sem biztos...

2016. jún. 28. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Addigra mar reg kiurul es nem lesz gond a babaprojektel sem. Ne aggódj.:)
2016. jún. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!