Ez lehetséges? Megnéznétek a tesztemet?
Figyelt kérdés
21. ciklusnapon, 11. dpon délutáni vizeletből már ennyire kimutatja? Járt már így valaki? Lehetséges, hogy ikrek?#teszt #21 ciklusnap
2016. jún. 27. 21:02
1/13 anonim válasza:
Kép? Nekem már 9 dpo délután is kimutatta. :) Nem voltak ikrek!
4/13 anonim válasza:
Ez pozi :) gratulalok! Milyen tesztet hasznaltal?
5/13 anonim válasza:
Gratulálok!! :)))
Nekem ilyen volt a 10. és a 11. Dpon a tesztem, és nem lettek ikrek.
Sajnos nem maradt meg a babó, de most is ugyanilyet teszteltem ugyanígy már a 9. Dpon halvány pozi volt. :) A teszt erősségétől függetlenül, bármikor lehetnek ikrek! :D
6/13 A kérdező kommentje:
Ez egy német teszt és Viola a neve. Nem tudom, hogy otthon kapható-e. Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugtattatok: )
2016. jún. 27. 21:20
7/13 anonim válasza:
Megkerestem a 9 dposat. Ez a mostani babám, nem az előző (sajnos elvesztett).
Én is izgulok, még ma vagyok 5 hetes. Kb másfél hét múlva akarok dokihoz menni. :) Nálunk 3. Pici lesz, infarktust kapnék, ha ikrek lennének! :D Nálatok hanyadik baba?
8/13 A kérdező kommentje:
2. baba lesz. Nekem sem jönnének jól az ikrek a 10 hónaposom (vagyis ha már megszületik a 19 hónaposom) mellé :D
2016. jún. 27. 21:37
10/13 anonim válasza:
En ket terhessegemnel teszteltem korabban, mint a nem vart, az egyiknel 10. dpo-n delutan hatarozott pozitiv lett, a masikon 11 dpo-n.
Ennek ellenere egyik sem volt ikerterhesseg.
De ez szerintem pozitiv, gratulalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!