Mennyire lesz kellemetlen 16 évesen terhességi tesztet venni?
Figyelt kérdés
Félek az eladó reakciójáról.Védekeztünk természetesen, de mégis bennem van az, hogy terhes vagyok.Azért akarom megcsinálni,hogy megnyugodjak.Tippeket kérnék,hogy hogy győzzem le a zavarom2016. jún. 27. 19:33
21/22 anonim válasza:
Mond, hogy semmi köze hozzá! Mivel ez a valóság. Most amíg megveszed, picit felnősz! Ez egy is hozzá tartozik a felnövéshez. Amúgy szaladj vedd meg és lépj határozottan oda és fizess! Na, szaladj! ;)
22/22 A kérdező kommentje:
Hát megvettem :) Tényleg nem mondtak semmit és hála az Istennek alig voltak a boltban. Facelle kazettás tesztet vettem.Hát igen egy kicsit jobban felnőttem ezalatt a kemény 3 perc alatt amíg bementem levettem a polcról fizettem és kimentem. :) Köszönöm a biztató válaszokat :)
2016. jún. 28. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!