Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez korai vetélés volt vajon?

Ez korai vetélés volt vajon?

Figyelt kérdés

Késett pár napot, és előtte éreztem terhességi tüneteket. Ólmos fáradtság, görcsök, fájó mell,émelygés, szagok, stb . Tesztet nem csináltam, mert aztán megjött, de nagyon intenzív görcsökkel, és már öt napja tart , még mindig piros, pedig ilyenkor rá már el szokott múlni.

Ez vajon vetélés volt? Sose fogom már biztosan megtudni, csak kíváncsi vagyok mit gondoltok?

2016. jún. 27. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, de teszt nélkül tényleg nem derül ki.
2016. jún. 27. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Pár nap késésnél még nem szoktak tünetek lenni, persze attól még lehet, hogy vetélés volt.
2016. jún. 27. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltam már egyszer terhes, ismerem a jeleket, és most sokkal korábban éreztem, mint akkor. Nem is gyanakodnék rá, de sokkal hosszabb a vérzésem, mint általában, erősebb és az eleje darabos is volt. Ma vissza váltott a barnás véres élénkpirosra az ötödik napon. Furcsa.
2016. jún. 27. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
"az eleje darabos volt" a korai vetélés egyik legfőbb jellemzője 😢.. De görcsök is arra utalnak. Azt tudom mondani hogy a vérzés elmaradása utan Menj el nőgyógyászhoz hogy az a gyanud volt egy vetélésed... Mert amennyiben tenyleg az volt meg kell jogy vizsgaljanak ki tudott e teljesen tisztulni, Nehogy szövődmények vagy gyulladasok keletkezzenek. Minden esetre hidd el jobban esik majd azt hallani hogy sima mensid volt .. Mint hogy igen Elindult egy folyamat de valamiért vege szakadt.... En kivanom a legjobbakat. Kerlek irj majd ha tul vagy rajta hatha segithet majd masoknak is.
2016. jún. 27. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!