Ovuláció előtt 3-4 nappal ugyanannyi az esély a teherbeesésnek mint az ovuláció napján meg utána 1 nappal?
Figyelt kérdés
Már terhes vagyok egyébként, és csak reménykedni tudok abban hogy ovulációkor vagy utána 1 nappal fogant a babám...hogy miért? Az legyen az én titkom.2016. jún. 26. 07:36
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
De még mindig nem tudom a helyes választ, de valószínűleg ugyanannyi az esély...
Az igaz, hogy kisfiút szeretnék jobban, de nem ezért kérdeztem. Miért? Ha ovulációkor fogant akkor tuti hogy fiú és ha 12-ei vagy 13-ai együttlétből lett akkor meg tuti lány lesz??
Szerintem még ez se biztos...:(
2016. jún. 26. 19:52
12/14 anonim válasza:
Nem biztos, tényleg. Nekünk van egy kisfiúnk és szeretnénk Neki kistestvért. A családban mondták, hogy jó lenne, ha kislány lenne és mondták, hogy ovu előtt próbálkozzunk, amíg nem esik le a hő, továbbá savasítsak stb. De én biztos babára szerettem volna menni és nem akartam kockáztatni emiatt. Bár úgy néz ki ez a hónap ugrott. Ezért gondoltam, hogy Neked is elsősorban az volt a lényeg, hogy baba legyen. Es a fiút pedig utána azért írtam, mert ovu napján a fiú esélyesebb. Ez a kérdés engem is érdekel, utána járok és megírom, ha találtam valamit. Ne haragudj, hogy nem tudtam érdemben hozzá szólni, csak felbosszantottak az előző válaszok és ezért regisztráltam az oldalra.
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, várom ha tudsz valamit mondani még.
2016. jún. 29. 15:31
14/14 anonim válasza:
Oke h het eve probalkoztok gartulalok h sikerult..:)
Na de nem tudsz orulni neki?.mindegy neme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!