Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció előtt 3-4 nappal...

Ovuláció előtt 3-4 nappal ugyanannyi az esély a teherbeesésnek mint az ovuláció napján meg utána 1 nappal?

Figyelt kérdés
Már terhes vagyok egyébként, és csak reménykedni tudok abban hogy ovulációkor vagy utána 1 nappal fogant a babám...hogy miért? Az legyen az én titkom.
2016. jún. 26. 07:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

De még mindig nem tudom a helyes választ, de valószínűleg ugyanannyi az esély...

Az igaz, hogy kisfiút szeretnék jobban, de nem ezért kérdeztem. Miért? Ha ovulációkor fogant akkor tuti hogy fiú és ha 12-ei vagy 13-ai együttlétből lett akkor meg tuti lány lesz??

Szerintem még ez se biztos...:(

2016. jún. 26. 19:52
 12/14 anonim válasza:
61%
Nem biztos, tényleg. Nekünk van egy kisfiúnk és szeretnénk Neki kistestvért. A családban mondták, hogy jó lenne, ha kislány lenne és mondták, hogy ovu előtt próbálkozzunk, amíg nem esik le a hő, továbbá savasítsak stb. De én biztos babára szerettem volna menni és nem akartam kockáztatni emiatt. Bár úgy néz ki ez a hónap ugrott. Ezért gondoltam, hogy Neked is elsősorban az volt a lényeg, hogy baba legyen. Es a fiút pedig utána azért írtam, mert ovu napján a fiú esélyesebb. Ez a kérdés engem is érdekel, utána járok és megírom, ha találtam valamit. Ne haragudj, hogy nem tudtam érdemben hozzá szólni, csak felbosszantottak az előző válaszok és ezért regisztráltam az oldalra.
2016. jún. 26. 20:07
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, várom ha tudsz valamit mondani még.
2016. jún. 29. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Oke h het eve probalkoztok gartulalok h sikerult..:)

Na de nem tudsz orulni neki?.mindegy neme

2016. jún. 29. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!