Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz az, hogy fogantatás...

Igaz az, hogy fogantatás utáni 10. Napon már kimutatható a terhesség?

Figyelt kérdés
Én általában az x epil tesztet szoktam használni, az mennyire megbízható? Mennyi időn belül mutatja ki a terhességet?

2016. jún. 24. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem, egyáltalán nem törvényszerű. Van, akinek igen, de a többségnek 14-15. Dpo után csak, amikor már késik a vérzés.
2016. jún. 24. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az x-epillel biztosan nem, de más teszttel se próbálkoznék, adhat fals eredményt, stb. Legutóbb a predctor early-t vettem, arra van ráírva, hogy elmaradt menzesz előtt pár nappal is kimutatja, utána rákerestem itt a gyk-n és rengeteg nőnek mutatott álpozitívat, ilyesmikre pedig nincs szükségem. Az x-epil csak egy nagy negatívat fog mutatni 10 dpo-n, akkor meg feleslegesen lőtted el a tesztet.
2016. jún. 24. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
A beágyazódás 10-14 nap.Előfordulhat,hogy kimutatja.Érdemes kivárni a 2 hetet.
2016. jún. 24. 11:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Facelle teszt, nekem simán kimutatta már a 10 dpon a babáimat! De van akinek csak később.
2016. jún. 24. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Van olyan érzékeny teszt de nem tudom h melyik
2016. jún. 24. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csak akkor tesztelj ma már kèsik, elötte felesleges tesztelned mert ha TALÁN mutatna is valamit attol mèg simán megjőhet ha nemtud rendesen beágyazodni ès akkor ugyis csalodás lessz.
2016. jún. 24. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
9.dpo-n halvànyan, de egyértelműen kimutatta a 2 db-os xepil teszt mindkét terhesséhem. ettől függetlenűl tényleg érdemes megvàrno legalàbb a mensi napjàt. de baràtnőmnek csak 18. dpo- n lett pozi tesztje, ő is két naponta tesztelt. méretek kiírt napon szült, szóval tényleg akkor volt a fpgantatàs, amikor szàmolta
2016. jún. 24. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, nálunk is igaz volt így. Xepillel is, más fajtával is néztem és kimutatta.

Együttlét után 11 és 12. napon, ez a 8. és 9. dpo-volt, két fiú.

2016. jún. 24. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
X epillel tutira nem nekem 2nap keses utan se mutatta. Keses elott 3nappal a facelle mutatta
2016. jún. 24. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
11 dpo-n teszteltem először, Clearblue plussal, halvány, de időn belüli pozitív lett. (rohantam vérvételre, hcg 20 lett) Másnap már facelle, clearblue(erősebb jóval), predictor early is pozitívat mutatott, mindegyiken egyértelműen látszott. a fastest.hu-s "érzékeny" teszt volt egyedül negatív (vagyis valami borzasztó halványan látszott rajta, de nem láttam volna ha a többi nem lett volna pozi, és nem keresem volna fél óráig a csíkot...)
2016. jún. 25. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!