Igaz az, hogy fogantatás utáni 10. Napon már kimutatható a terhesség?
Figyelt kérdés
Én általában az x epil tesztet szoktam használni, az mennyire megbízható? Mennyi időn belül mutatja ki a terhességet?2016. jún. 24. 11:44
1/10 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem törvényszerű. Van, akinek igen, de a többségnek 14-15. Dpo után csak, amikor már késik a vérzés.
2/10 anonim válasza:
Szerintem az x-epillel biztosan nem, de más teszttel se próbálkoznék, adhat fals eredményt, stb. Legutóbb a predctor early-t vettem, arra van ráírva, hogy elmaradt menzesz előtt pár nappal is kimutatja, utána rákerestem itt a gyk-n és rengeteg nőnek mutatott álpozitívat, ilyesmikre pedig nincs szükségem. Az x-epil csak egy nagy negatívat fog mutatni 10 dpo-n, akkor meg feleslegesen lőtted el a tesztet.
3/10 anonim válasza:
A beágyazódás 10-14 nap.Előfordulhat,hogy kimutatja.Érdemes kivárni a 2 hetet.
4/10 anonim válasza:
Facelle teszt, nekem simán kimutatta már a 10 dpon a babáimat! De van akinek csak később.
5/10 anonim válasza:
Van olyan érzékeny teszt de nem tudom h melyik
6/10 anonim válasza:
Szerintem csak akkor tesztelj ma már kèsik, elötte felesleges tesztelned mert ha TALÁN mutatna is valamit attol mèg simán megjőhet ha nemtud rendesen beágyazodni ès akkor ugyis csalodás lessz.
7/10 anonim válasza:
9.dpo-n halvànyan, de egyértelműen kimutatta a 2 db-os xepil teszt mindkét terhesséhem. ettől függetlenűl tényleg érdemes megvàrno legalàbb a mensi napjàt. de baràtnőmnek csak 18. dpo- n lett pozi tesztje, ő is két naponta tesztelt. méretek kiírt napon szült, szóval tényleg akkor volt a fpgantatàs, amikor szàmolta
8/10 anonim válasza:
Igen, nálunk is igaz volt így. Xepillel is, más fajtával is néztem és kimutatta.
Együttlét után 11 és 12. napon, ez a 8. és 9. dpo-volt, két fiú.
9/10 anonim válasza:
X epillel tutira nem nekem 2nap keses utan se mutatta. Keses elott 3nappal a facelle mutatta
10/10 anonim válasza:
11 dpo-n teszteltem először, Clearblue plussal, halvány, de időn belüli pozitív lett. (rohantam vérvételre, hcg 20 lett) Másnap már facelle, clearblue(erősebb jóval), predictor early is pozitívat mutatott, mindegyiken egyértelműen látszott. a fastest.hu-s "érzékeny" teszt volt egyedül negatív (vagyis valami borzasztó halványan látszott rajta, de nem láttam volna ha a többi nem lett volna pozi, és nem keresem volna fél óráig a csíkot...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!