Lehet beágyazódás?
Elmesélem részletesen :)
Menstruációm volt június 7-11.
Június 15-n, a 9. ciklusnapon gyönyörű nyúlós nyákom volt, ilyen egyértelműen még nem tapasztaltam sosem. Nektek ez mennyivel előzi meg a peteérést?
Június 22-n, 16. ciklusnapon egy-két csepp vérzés volt, és nagy mennyiségű átlátszó vízszerű szagtalan folyás.
Lehetett ez beágyazódás szerintetek?
Sajnos nem mérem a hőmet, érdemes ezt most elkezdeni. Tudom, hogy nem fogom már látni az alaphőt, de a hőm ingadozását igen (felmegy-e és fent marad-e).
Közben orvosnál is voltam, a 14. ciklusnapon, az orvos 7 mm nyálkahártyát mért. Megkérdeztem tőle, ez nem kevés-e, azt mondta, hogy nem. Sajnos a petefészkeimre, a tüszőimre nem kérdeztem rá :((
Tudom, hogy nem láttok belém, de hátha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata.
Köszönöm a válaszokat!
Igazad lehet. Majd kiderül kb 10 nap múlva, amikor tesztelek.
Jövő hónaptól hőt mérek vagy ovutesztelek. Szeretnék tisztán látni ezügyben.
Köszönöm a válaszod!
Ha nem jön most sem össze, akkor próbálom azt is. Ártani tutira nem árt! :)
Ma teszteltem. Halvány, de jól látható pozi lett facelle teszttel. Még nem merem elhinni, kedden ismétlem.
Ezek szerint mégis volt valami! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!