Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szoptatás alatt is teherbe...

Szoptatás alatt is teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
6 Hónapos kislányomat még szoptatom és még nem menstruálok. Legutóbb 2-szer nem védekeztünk a férjemmel, csináltam tesztet az negatív lett, bár lehet, hogy túl korán csináltam? Fájdogál a hasam is, főleg szopizás közben.
2007. jan. 6. 12:10
 1/4 anonim válasza:
100%
A kisfiam 8 hónapos volt és még intenzíven szopott, de mégis terhes lettem, tehát a szoptatás nem tuti védekezési módszer.
2007. márc. 17. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
A szoptatás csak akkor véd a terhességtől ha éjjel-nappal 3óránként szoptatsz.
2007. jún. 15. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
barmilyen intenziven szoptatsz minden eselyed megvan a babara.sot a baratnom is annyira szoptatott hogy az csucs es nem vette eszre h terhes csak mikor a dokihoz ment ellenorzesre kozoltek vele h 13 hetes,mert a mellei amugy is erzekenyek voltak.ez nem fogamzasgatlo modszer regen bebizonyosodott.
2007. nov. 11. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szoptatás alatt is lehetséges teherbe esni. Bár a szoptatás általában csökkenti a fogamzási esélyeket, nem lehet teljesen kizárni a terhesség lehetőségét. Az anya hormonális helyzete változhat a szoptatás során, és ez befolyásolhatja a fogamzást is. Ezért ha nem kívánsz újabb terhességet, fontos megfelelő fogamzásgátló módszert használni még szoptatás alatt is. Ha bármilyen kétséged van a fogamzásgátlás hatékonyságával kapcsolatban, érdemes konzultálni egy szakemberrel. Én magam szoptatás alatt estem teherbe, mert ezt még akkor nem tudtuk, nem is volt lehetőség utánanézni, az orvos pedig azt mondta, hogy nem lesz újabb baba. Lett. Egészséges és 19 éves.
máj. 29. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!