Facelle vizeletsugaras teszt, teljesen negatív?
Sziasztok!
Először is leírom, nem tervezünk babát, tehát nem azért teszem fel a kérdésem, mert bele akarom képzelni a második vonalat.
Olvasgattam itt az oldalon kérdéseket ,képekkel, és meglepődtem némelyiken, hogy én semmit sem láttam rajtuk, végül mégis pozitív volt.
Párommal 14, és 10 napja voltunk együtt, ezen két alkalommal helyi hormonmentes fogamzásgátlót használtunk ( Pharmatex hüvelykrém), most kicsit mégis idegeskedem, hogy talán terhes maradtam mellette.
Sokat olvastam itt a rossmannos facelle tesztről, így kipróbáltam egyet, hátha ennyi idő múlva látszana valami.
Ilyen lett :
Abszolút negatív, és egyenlőre megnyugodhatok ?
Tudom felelőtlenség ha ennyire tartok a terhességtől így védekeznem, ezzel fel is hagytunk a fent említett esetek után ...
Köszönöm
Köszi, köszi, remélem utolsó kettő válaszolónak lesz igaza, és az elsők és én látjuk rosszul (én is élőben mintha látnék valamit rajta, ezért is tettem fel a kérdést).
Vettem még egy vizeletbe mártós facellét is, két nap múlva ismételek vele.
Szintén látom.
És ha baba van (ha szabad kérdezni) tudjátok vállalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!