Miért fáj a jobb oldali petefészkem?
Figyelt kérdés
Meg volt az ovulációm múlt héten többször is együtt voltunk a férjemmel akkor a bal oldalon éreztem. Ma a jobb oldali petefészkem érzem kicsit tompán szúr is és a derekamba sugárzik az alhasam is érzem. A hőm ma reggel 36.fok volt. Ez természetes?2016. jún. 20. 09:24
1/3 A kérdező kommentje:
A havim július 1-2 nem várom.
2016. jún. 20. 09:25
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok mindentől lehet. Nekem például rendszeresen fájdogál egy kicsit ha stresszesebb vagyok. Én nem vagyok az az egyből orvoshoz fordulós típus, de ha annyira fáj már neked, hogy ez gátol a mindennapi tevékenységekben vagy esetleg fájdalomcsillapítót is be kell venned, akkor lehet, hogy egy ellenőrzés nem ártana. (Nekem felfázáskor voltak hasonló tüneteim, bár akkor nem a petefészek fáj természetesen.) Ellenkező esetben várnék pár napot a helyedben, hátha szépen elmúlik magától. :) Jó egészséget kívánok!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Már el múlt magától.
2016. jún. 24. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!