A terhességi teszt két csíkot mutatott (egy határozott és egy kevésbé határozott rózsaszínt) azonnal, amint a vizeletbe mártottam. Vajon állapotos vagyok? Orvoshoz legkorábban csütörtökön tudok menni.
Figyelt kérdés
Képet is tennék fel a tesztről, de nem tudom hogy kell belinkelni. Az orvosok pcos miatt le is mondtak arról hogy babám lehessen. Sajnos nagyon nem lenne jó ha pont most viccelne meg a természet.2016. jún. 18. 04:33
11/14 anonim válasza:
Szia! Igen, ez teljesen egyértelműen pozitív! :) Gratulálok! Nekem is egyébként ezt mondták az orvosok, hogy pcos és nem lehet gyerekem... Ehhez képest simán spontán estem teherbe és van egy 2 éves kisfiam és most várom a kistesót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!