Beus05 kérdése:
Rh- vagyok kislányom rh+, kaptam anti D injekciót szülés után. Szeretnénk másikat. Mennyi az esélyem hogy gond nélkül teherbe essek xy idő alatt? Mekkora az esélye hogy elvetelhetnék emiatt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 18:38
1/3 anonim válasza:
Ha megvotl az injekcio nincs esely ez vegett. Ezen ne aggodj :)
2/3 anonim válasza:
Szinte nulla.
Én 0Rh- vagyok. 3-szor voltam terhes, semmi gond nem volt egyszer sem, pedig az apa Rh+ és mind a 3 gyerekem ARh+ lett. Természetesen mindig kaptam antiD szurit.
3/3 anonim válasza:
Nálunk pont ugyan ez volt. Szerintem mivel megkaptad az injekciot semmi probléma nem lesz ez miatt. A 3. hónapban pozitivat teszteltem, mostmár 17 hetes terhes vagyok a kistesóval.
Mielőbbi babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!