Lehet terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
szombaton mult el neki a menstruáció gumi nálkül csináltuk de nem mentem el benne és rá 3-4 napra azt mondta neeki hányingere van meg olyan gyengének érzi magát! lehetséges az hogy terhes??2016. jún. 17. 11:24
1/7 anonim válasza:
Nem! Ennyi idő alatt, ha teherbe esett volna sem lehetne még hányingere attól! Nem sok esélye van a terhességnek, de hogy megnyugodjatok csináljon tesztet két hét múlva!
2/7 anonim válasza:
1. ha gumi nélkül csináljátok, akkor van esély a teherbeesésre.
2. Ha valaki teherbe esik, akkor az aktustól számítva kb 4-5 hét, mire bármi tünetet produkál (ha produkál egyáltalán).
3. ha már védekezés nélküli szexre adjátok a fejeteket, akkor légyszi olvassatok utána a teherbe esés folyamatának...
3/7 A kérdező kommentje:
igazából gumival csináltuk mert kicsit piás voltam! épp ezért is húztam fel gumit hogy el kerüljem a bajt mivel piás voltam nem bíztam magamba! de hát szét szakadt..! és mielőtt mentem volna el ki vettem és akkor láttam hogy szét van szakadva! a lényeg az hogy volt gumi és előtte ki vettem!
2016. jún. 17. 11:47
4/7 anonim válasza:
:-)))) Ha volt gumi de elszakadt akkor tökmindegy, olyan mintha nem lett volna, ez egyértelmű nem?
Tüneteket aktus után 3-4 hét legalább, mire produkálna ha terhes lenne.
Csak egy tanács: ne nem akartok gyereket, védekezzetek!
5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenki!
2016. jún. 17. 12:49
6/7 anonim válasza:
"épp ezért is húztam fel gumit hogy el kerüljem a bajt mivel piás voltam nem bíztam magamba"
Tehát alapjáraton megszakítással védekeztek??? Akkor elárulom, az sem védekezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!