Van esélye annak, hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
Nos, kissé aggódom. A menstruációm lejárta után egy nappal egy fiú megujjazott, többször is és lehetséges, hogy előtte hozzáért az előváladékos péniszéhez. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges a terhesség ilyen esetben? Molettebbnek érzem magam és a melleim is érzékenyek, bár az e havi menstruációm kb 23-ára várható. (mielőtt bárki leszólna vagy valami hasonló, új vagyok ezen az oldalon, egy barátnőm tanácsolta).2016. jún. 16. 19:18
2/9 anonim válasza:
Nagyon ici pici az eselye. De szerintem nem vagy terhes , nyugi :) csak bekepzeled magadnak.
4/9 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem azt, hogy a fiún alsónemű volt, átázott' kissé az előváladéktól és úgy ért hozzá:)
2016. jún. 16. 19:48
5/9 anonim válasza:
Vizsgahoz kotnem a nemi elet elkezdeset...
6/9 RRR válasza:
nem valószínű
de ha eltelt 12-14 nap csinálj egy tesztet,hogy megnyugodj
7/9 A kérdező kommentje:
A tesztel annyi gondom van, hogy a varosunkban egy drogériáról tudok, ahol árulnak, de ott ismerem az eladót és mivel 16 éves vagyok, nem igazán szeretnék ilyen miatt "
szégyenkezni"
2016. jún. 16. 20:35
8/9 anonim válasza:
És azt nem szégyelled, hogy 16 évesen ennyi eszed van??? Ülj fel egy buszra, (gondolom az csak jár felétek) és másik városban, községben, faluban van talán egy gyógyszertár, vagy másik drogéria....
9/9 anonim válasza:
,,Figyelem!
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!