Ma reggeli x epil tesztem negatív, van értelme kipróbálni délután egy facell tesztet?
Köszönöm. akkor csak holnap megyek el venni ne legyen kísértés e...és ha nem jön meg szombat reggel tesztelek. Ha meg megjön így jártam legalább lesz tesztem kövi hónapra :)
(úgyis hétfőn éreztem meglehetősen erős szurkálást, hátha beágyazódás volt)
Szia! Csak, hogy tudd nem vagy egyedül ezzel a problémával: 2. lombikunk volt. ET+9. napon tartok. Tegnapi x-epil-en csak én láttam valamit (de miután a párom mondta, hogy nincs ott semmi, már én is kételkedtem; lehet, csak szellemcsík). Ma reggel is csináltam. Annyira extra halvány, hogy csak akkor látom, ha forgatom fénynél- így viszont ma már a párom is látta. Ha lefényképezném, tuti mindenki hülyének nézne, hogy mit akarok itt ezzel...
Gondolkodom én is a Facelle-n, bár én eddig azt az elvet képviseltem, hogy ha van baba, azt egy akármilyen terhesteszt is kimutatja... Szurkolok neked, hogy minél előbb kiderüljön, mi van; mert tudom, kétségek közt a legrosszabb.
Na egy kicsit engem idegesít ez a tuti szar az a teszt m nekem nem jott be dolog. Nem érzékenyebb a facell mint az x epil. Ha van ra leirasod nyugodtan linkeld be, de amig egy két ember ezt irogatja addig én meg erre azt tudom irni h nekem 3 nappal menzesz előtt x epil is kimutatta. 14+4 hkm vagyok.
Talan a legjobb és szerintem legelfogadhatobb valasz ezekre, h mindenkinek igaza legyen, az h minden ember és terhesség más. Épp ezért mindenkinél más más teszt fog bejönni. Lesz akinek mindegy milyen tesztet csinál mind jo, és lesznek akiknek csak 1-1 válik be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!