Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggeli x epil tesztem...

Ma reggeli x epil tesztem negatív, van értelme kipróbálni délután egy facell tesztet?

Figyelt kérdés
Mára nem várom, vártam. Egyenlőre semmi, álltalában pontos a ciklusom. Hétfőn nagyon görcsöltem, keddre már terveztem az orvost, de teljesen elmúlt másnapra. Most csak a mellem szurkál és fel vagyok nagyon fújódva.
2016. jún. 16. 07:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért is kérdeztem, mert én is így tudom! Kérdező, amúgy szerintem próbáld kivárni a reggelt! Drukkolok!
2016. jún. 16. 09:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Pedig érzékenyebb mint az X-epil. Nekem a Facelle teszt jól látható pozitív volt délutáni vizeletből az X-epil full negatív. Másnap reggel is csináltam mind a két fajta tesztből az X-epil szintén full negatív lett pedig már 38 napja késett. A Rossmanos Facelle teszt erős pozitív. El mentem dokihoz és megerősítette hogy 5+4 hetes kismama vagyok. Kedves kérdező meg próbálhatod a tesztet délután de várj még egy két napot és reggeli vizelettel tesztelj. A Facelle teszt az egyik legmegbízhatóbb teszt sokkal érzékenyebb mint a többi teszt. Nekem az X-epil és társai negatív lett egyedül a Facelle mutata a babát. Drukkolok neked nagyon 22/ N 10+6 hkm
2016. jún. 16. 09:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm. akkor csak holnap megyek el venni ne legyen kísértés e...és ha nem jön meg szombat reggel tesztelek. Ha meg megjön így jártam legalább lesz tesztem kövi hónapra :)

(úgyis hétfőn éreztem meglehetősen erős szurkálást, hátha beágyazódás volt)

2016. jún. 16. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Csak, hogy tudd nem vagy egyedül ezzel a problémával: 2. lombikunk volt. ET+9. napon tartok. Tegnapi x-epil-en csak én láttam valamit (de miután a párom mondta, hogy nincs ott semmi, már én is kételkedtem; lehet, csak szellemcsík). Ma reggel is csináltam. Annyira extra halvány, hogy csak akkor látom, ha forgatom fénynél- így viszont ma már a párom is látta. Ha lefényképezném, tuti mindenki hülyének nézne, hogy mit akarok itt ezzel...

Gondolkodom én is a Facelle-n, bár én eddig azt az elvet képviseltem, hogy ha van baba, azt egy akármilyen terhesteszt is kimutatja... Szurkolok neked, hogy minél előbb kiderüljön, mi van; mert tudom, kétségek közt a legrosszabb.

2016. jún. 16. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Na egy kicsit engem idegesít ez a tuti szar az a teszt m nekem nem jott be dolog. Nem érzékenyebb a facell mint az x epil. Ha van ra leirasod nyugodtan linkeld be, de amig egy két ember ezt irogatja addig én meg erre azt tudom irni h nekem 3 nappal menzesz előtt x epil is kimutatta. 14+4 hkm vagyok.

Talan a legjobb és szerintem legelfogadhatobb valasz ezekre, h mindenkinek igaza legyen, az h minden ember és terhesség más. Épp ezért mindenkinél más más teszt fog bejönni. Lesz akinek mindegy milyen tesztet csinál mind jo, és lesznek akiknek csak 1-1 válik be:)

2016. jún. 16. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!