10. dpo-n pozitív?
Elég jól látható a második csík, 9 vagy 10. nappal peteérés után, délutáni vizeletből.
Tudom, semmi se jó. :(
De ez csak jót jelent, ugye? Olyan nincs hogy túl korán pozitív?
Volt két vetélésem, úgyhogy bármire rá tudok parázni.
Gondolom ez Facelle teszt, ugye?
Nekem 2x volt ilyen és nem voltam terhes. :(
#12essel értek egyet!
A teszt egyértelműen pozitív, azaz van hcg a szervezetben, ráadásul ez egy 25ös teszt, azaz nem is a teljes ciklusban jelenlévő hcg szintről van szó.
De mivel nagyon érzékeny a teszt, ezért azt is jelzi, ha a beágyazódás elindult, és éppen nő a hcg szint.
Sajnos nem biztos, hogy minden rendben alakul, és végül mégis megjön a mensi, negatív lesz a teszt.
Nem mondom, hogy nem jó előbb tesztelni, de ez benne van a pakliban, sajnos. Meg az is, hogy a teszt negatív, és mégis van baba, mert később történt a beágyazódás.
Drukkolok viszont nagyon!
Pinkygreen, sajnálom! Örültem, amikor írtad, hogy pozi a teszted:((
Szia!
Ugyanilyen teszttel lett negatív reggel?
Mert ha nem, az is lehet az oka, tehát, hogy a facelle hamarabb mutatta ki.
Szerintem biztos terhes vagy! Ez egyértelmű pozitív! :) próbálj ugyanolyannal, mint ami a képen van!
Még egyet csináltam. Ugyanaz a márka.
Hómező.
Szóval ez a nagy facelle teszt mánia nem indokolt. A fals pozitív eredmény az utolsó, amit akartam.
Amint + a tesztem, el kéne kezdenem a hormonpótlást, mivel mint írtam, volt már több elhalt terhességem (gy.k. vetélés).
Szóval jól hangzik, hogy várok egy hetet, és majd ha pozitív, ráérek elmenni dokihoz, csakhogy én azt szeretném, ha sikerülne a terhességet ezúttal megmenteni, időben. Mondjuk mielőtt a 7. héten kiderül, hogy kisebb a vártnál, és nem fejlődik...
De tudom, jobb a természetes szelekció.
A terhesség elhal, kikaparják, vérzek, hegesedek, aztán ha nem esek teherbe mondjuk a 99. vetélés után, akkor is az én hibám, miért nem szedtem rögtön progeszteron pótlást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!