10. dpo-n pozitív?

Figyelt kérdés

Elég jól látható a második csík, 9 vagy 10. nappal peteérés után, délutáni vizeletből.

Tudom, semmi se jó. :(

De ez csak jót jelent, ugye? Olyan nincs hogy túl korán pozitív?

Volt két vetélésem, úgyhogy bármire rá tudok parázni.

[link]

2016. jún. 14. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ez Facelle teszt, ugye?

Nekem 2x volt ilyen és nem voltam terhes. :(

2016. jún. 15. 10:09
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Aki azt mondja, hogy neki már volt ilyen tesztje, de "nem volt baba", annak üzenem, hogy de igen, volt baba, csak elvetéltél. Ez a teszt egyértelműen pozitív. Ezért nem jó a nemvárt előtt tesztelni.
2016. jún. 15. 11:34
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
pozitiv ez,ugyanilyennel teszteljél holnap vagy holnap után.
2016. jún. 15. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:

#12essel értek egyet!

A teszt egyértelműen pozitív, azaz van hcg a szervezetben, ráadásul ez egy 25ös teszt, azaz nem is a teljes ciklusban jelenlévő hcg szintről van szó.

De mivel nagyon érzékeny a teszt, ezért azt is jelzi, ha a beágyazódás elindult, és éppen nő a hcg szint.

Sajnos nem biztos, hogy minden rendben alakul, és végül mégis megjön a mensi, negatív lesz a teszt.

Nem mondom, hogy nem jó előbb tesztelni, de ez benne van a pakliban, sajnos. Meg az is, hogy a teszt negatív, és mégis van baba, mert később történt a beágyazódás.

Drukkolok viszont nagyon!

Pinkygreen, sajnálom! Örültem, amikor írtad, hogy pozi a teszted:((

2016. jún. 15. 12:22
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Ugyanilyen teszttel lett negatív reggel?

Mert ha nem, az is lehet az oka, tehát, hogy a facelle hamarabb mutatta ki.

Szerintem biztos terhes vagy! Ez egyértelmű pozitív! :) próbálj ugyanolyannal, mint ami a képen van!

2016. jún. 15. 12:34
 16/20 A kérdező kommentje:

Még egyet csináltam. Ugyanaz a márka.

Hómező.

Szóval ez a nagy facelle teszt mánia nem indokolt. A fals pozitív eredmény az utolsó, amit akartam.

2016. jún. 15. 19:02
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem a teszt tehet róla, hogy nem akkor tesztelsz, amikor indokolt: ha késik.
2016. jún. 15. 20:18
 18/20 A kérdező kommentje:

Amint + a tesztem, el kéne kezdenem a hormonpótlást, mivel mint írtam, volt már több elhalt terhességem (gy.k. vetélés).

Szóval jól hangzik, hogy várok egy hetet, és majd ha pozitív, ráérek elmenni dokihoz, csakhogy én azt szeretném, ha sikerülne a terhességet ezúttal megmenteni, időben. Mondjuk mielőtt a 7. héten kiderül, hogy kisebb a vártnál, és nem fejlődik...

De tudom, jobb a természetes szelekció.

A terhesség elhal, kikaparják, vérzek, hegesedek, aztán ha nem esek teherbe mondjuk a 99. vetélés után, akkor is az én hibám, miért nem szedtem rögtön progeszteron pótlást...

2016. jún. 16. 10:16
 19/20 anonim ***** válasza:
65%
NEKEM UGYANILYEN VOLT A 10. DPO-N ESTI PISIBŐL ÉS TÉNYLEG BABA VOLT.
2016. jún. 16. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Rengeteg fals pozitív teszt van a piacon tehát egyáltalán nem biztos hogy vetélésről van szó jelen esetben. Aki 100%-ig megbízik a tesztekben annak ellenére hogy a dobozára 98% van írva,az hiba.
2016. jún. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!